• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Başkan Gürkan, Nalçacı’ya ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretinde Bulundu

Başkan Gürkan, Nalçacı’ya ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretinde Bulundu
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir ile birlikte Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Faruk...

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir ile birlikte Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Nalçacı'ya "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, Battalgazi Belediye Meclis Üyeleri Zafer Kırçuval ve Mehmet İlbak ile birlikte Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Nalçacı'ya "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Ziyarette ilk olarak konuşan Gürkan, Nalçacı'ya yeni görevinde başarılar diledi. Gürkan, "Polis teşkilatımızın 171. kuruluş yıl dönümü olması hasebiyle hem Polis Okulu Müdürümüzü ziyaret hem de yeni görevinde başarılar dilemek istedik. Bu son süreçte özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da şehitlerimizi rahmetle anarken, aynı zamanda Polis Okulu Müdürümüze de başsağlığı dileklerimizi sunmak için buraya geldik. Biz tekrar burada olmaktan ve kendisine bu görevin tevdi edilmesinden dolayı mutlu olduğumuzu belirterek, görevinde başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir ise, "Değerli müdürümüze yeni görevlerinde başarılar dilemek için geldik. İçinde bulunduğumuz şu durumda sizin büyük katkılarınız olacağına inanıyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun" ifadelerini kullandı.

Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Nalçacı da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Nalçacı, "Kurduğunuz cümleler bizi oldukça memnun etti. Verdiğiniz destekler, bizzat Malatya'da bulunduğumuz süreçte de çok desteğinizi gördük. Başta sizin belediyeniz olmak üzere Malatya'ya hizmet eden görevliler, bize son dönemde hem teşkilatımıza hem de silahlı kuvvetlerimize tüm ülkemizden bu teveccüh ve destek devam ediyor. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Kalanlarına sabırlar, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Buraya kadar gelerek bizleri memnun ettiniz. Bizler de görevimizi layıkıyla devletin, milletin menfaatleri doğrultusunda yapma adına devam ediyoruz, ettireceğiz de. Kapımız her zaman sizlere ve misafirlerimize açıktır. Bizler vatan ve millet için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim