• BIST 9667.71
  • Altın 2497.402
  • Dolar 32.5841
  • Euro 34.8312
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Gürkan, Evren’i Ziyaret Etti

Başkan Gürkan, Evren’i Ziyaret Etti
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'na yeniden seçilen Ali Evren'e hayırlı...

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'na yeniden seçilen Ali Evren'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin olağan genel kurulunda yeniden başkan seçilen Ali Evren'i ziyaret ederek, başarılar diledi. Gürkan, "Yeniden güven tazeleyen Ali Evren beyi tebrik ediyoruz. Ali bey Malatya açısından, esnaflar açısından ve Esnaf ve Kefalet Kooperatifi açısından önemli bir sima. Kibarlığı, zarafeti ve nezaketi ile Malatya'daki esnaf camiası içerisinde sevgisinin temayüz ettiği nadir insanlardan bir tanesi. Bizler yerel yöneticiler olarak yön haritamızın ve yön pusulamızın belirlenmesinde katılımcı belediyecilik anlayışımız, birinci temel ilkemizdir. Biz belediyeyi yönetirken de sivil toplum örgütleri, sendikalar, esnaf odaları ve kooperatifleri olsun ve diğer sosyal taraflar, yerel kanaat önderlerimizle birlikte belediyenin iş ve işlemlerinin yönetilmesinde bize yol haritası ve yön pusulası olması noktasında onların görüş ve önerileri bizim için anlamlı ve manidardır. Sosyal tarafların zaman içerisinde görüş ve önerilerini alarak şehri daha yaşanabilir, huzurlu, çağdaş ve modern anlamda bir şehircilik anlayışına kavuşması noktasında birlikte gayret gösteriyoruz. İçinden geçtiğimiz bu dönemde sivil toplum örgütlerinin toplumun huzur ve güvenini tesis etme noktasındaki kararlı duruşları o memleketin huzur ve güvenini temin etme noktasında önemli bir argümandır. Şimdiye kadar sosyal taraflar üzerilerine düşeni en güzel bir şekilde yerine getirmişlerdir. Bu vesileyle Ali Evren'in şahsında tüm odalarımızı ve meslek kuruluşlarını tebrik ediyorum" diye konuştu. Ülkemizin bazı illerinde yaşanan terör olaylarına da değinen Gürkan, Doğu ve Güneydoğu'daki yaşanan hadiseleri yakinen takip ettiklerini belirtti. Gürkan, "Oradaki sendika, sivil toplum örgütleri ve sosyal taraflar zamanında dik dursalardı, sosyal barışın ve toplumun entegrasyonu noktasındaki üzerine düşen sosyal sorumluluklarını yerine getirmiş olsalardı, sıkıntılar bugünkü had safhasına varmazdı. Ben inanıyorum ki devletimizin güvenlik güçleri de vatandaş ile teröristi ayırt ederek hukuk içerisinde mücadele ederek ülkemizde huzur ve güveni tekrar tesis edecektir" ifadelerini kullandı.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gürkan'a teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim