• BIST 9548.09
  • Altın 2490.812
  • Dolar 32.5157
  • Euro 34.5164
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Gürkan, Dekoratif Ev Tekstili Kursunu Gezdi

Başkan Gürkan, Dekoratif Ev Tekstili Kursunu Gezdi
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi ve İŞKUR tarafından ortaklaşa düzenlenen Dekoratif Ev Tekstili Kursunu ziyaret ederek,...

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi ve İŞKUR tarafından ortaklaşa düzenlenen Dekoratif Ev Tekstili Kursunu ziyaret ederek, bilgiler aldı. Başkan Gürkan, 2016 yılında kurs sayısının artarak devam edeceğini söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde İŞKUR Malatya İl Müdürü Vahap Toman ile birlikte Battalgazi Belediyesi ve İŞKUR tarafından ortaklaşa düzenlenen Dekoratif Ev Tekstili Kursunu gezdi. Burada kurs hakkında bilgi alan Gürkan, Battalgazi Belediyesinin İŞKUR ile ortak çok sayıda kurs açtığını belirtti. Gürkan, "Battalgazi Belediyemiz ve İŞKUR işbirliği çerçevesinde Battalgazi bölgemizde toplam 19 kurs açılmış olup, bu kurslardan toplam 500 öğrenci yararlanmıştır. Bu kursların bir kısmı da halen devam etmektedir. Buradaki temel espri özellikle İŞKUR marifetiyle ortaklaşa yapılan bu kurslarda katılan kursiyer öğrencilere günlük 20 lira ücret ödeniyor. Hem iş ve meslek öğretilirken hem de ücret ödeniyor. Bu anlamda İŞKUR İl Müdürümüze ve çalışanlara teşekkür ediyorum. Bur kursa katılan tüm kursiyerleri tebrik ediyorum. Kurslarda eğitim faaliyetlerinde bulunan öğreticilere de teşekkür ediyorum. Bu kurstan 25 kursiyer eğitim alıyor. 2016 yılında da kurslarımız artarak devam edecektir" diye konuştu.

İŞKUR Malatya İl Müdürü Vahap Toman ise ellerinden geldiğince ara mahallelerde kurs açmaya çalıştıklarını ifade etti. Toman, "Mağdur ve mazlum insanlara elimizi uzatıp, onlara hem mesleki bilgi beceri kazandırmak hem de ailelerine maddi destek kazandırma noktasında faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. Ben başkanıma huzurlarınızda şu sözü veriyorum. Bu yılda Battalgazi Belediyemizle birlikte 20-25 tane kursu arka mahallelerimizde yaşayan ve dezavantajlı gruplara bu mesleki kursları vererek, onlara bilgi ve beceri kazandırma noktasında ailelerine sosyal bir destek sağlanacağına yürekten inanıyorum. Burada emeği geçen Halk Eğitim Müdürümüze, hoca ve katılımcılara teşekkür ediyorum. Hayatlarına ciddi bir anlam kazandırıldığını düşünüyorum. Bundan sonrada bu desteğimiz devam edecektir" şeklinde konuştu.

Başkan Gürkan, Dekoratif Ev Tekstili Kursunu Gezdi

Başkan Gürkan, Dekoratif Ev Tekstili Kursunu Gezdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim