• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Gürcan’dan Manisaspor Başkanı Mergen’e Övgü Ve Destek

Başkan Gürcan’dan Manisaspor Başkanı Mergen’e Övgü Ve Destek
AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Spor Toto 2. Lig'in son haftasına lider giren Manisaspor'a hafta sonu Sivas Belediyespor ile oynanacak şampiyonluk...

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Spor Toto 2. Lig'in son haftasına lider giren Manisaspor'a hafta sonu Sivas Belediyespor ile oynanacak şampiyonluk maçında başarılar dileyerek, takımın bu noktalara gelmesinde en büyük emeğin Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen'e ait olduğunu söyledi.

Manisa'daki bazı yerel basın-yayın organlarının Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen'e yönelik yaptığı eleştirileri haksız bulduğunu vurgulayan AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, önemli açıklamalarda bulundu. Manisaspor'un bu hafta sonu oynanacak maç ile birlikte galip gelmesi durumunda her koşulda şampiyon olacağını kaydeden Gürcan, "Bu şampiyonlukta en büyük emek kulüp başkanı Abdullah Mergen'indir. Kimse Abdullah Mergen üzerinden Manisaspor camiasını kötülemeye kalkmasın. Bir buçuk sene önce kimseler yokken 60 trilyonluk borcun altına elini değil, gövdesini koyarak hiçbir futbolcusu olmadığı halde, tüm futbolcuları satılmış olmasına rağmen yeni bir takım kurarak, yeni bir sinerji oluşturarak Manisaspor'u bu hale getirmiştir. Emeklerine ben şahidim. Eğer Manisaspor hafta sonu yapılacak maçta galip gelirse, şampiyon olacaksa bu tamamen Manisaspor başkanının ve yönetiminin başarıları sayesindedir. Futbolcuların ve teknik heyetin de bu başarıda elbette emekleri çok büyüktür ama en büyük emek; bu takımı diri tutan, bu takıma bereket veren ve bu takıma zor durumda bile ayakta tutan Abdullah Mergen'e aittir. Manisaspor büyük bir camiadır." dedi.

"KİMSENİN YÖNETİMİ YA DA BAŞKANI BAHANE EDEREK, CAMİAYI GÖRMEZLİKTEN GELME HAKKI YOKTUR"

Manisaspor'un Manisa'nın en büyük markalarından biri olduğunu aktaran Gürcan, "Bu camiaya herkesin her kurumun sahip çıkması gerekir. Kimsenin yönetimi ya da başkanı bahane ederek, camiayı görmezlikten gelme hakkı yoktur. Çünkü kökü 1960'lara dayanan büyük bir camiadır. Şampiyonluğu sonuna kadar hak eden bir camiadır. Bu yüzden her kurumun, her kesimin bu şanlı camiaya destek olması gerekir. Manisaspor'un Allah'ın izniyle bu sene 1.'lige önümüzdeki sene de hak ettiği süper lige tekrar çıkacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

Tüm Manisalıları, Manisaspor'un hafta sonu galip geldiği takdirde şampiyonluğunu ilan edeceği Sivas Belediyespor maçına davet eden Başkan Gürcan, "Hafta sonu bizim düğünümüz vardır. Tüm Manisalıları Manisa 19 Mayıs Stadı'na bekliyorum. İnşallah 17 bin 500 kişilik stadımızı hınca hınç doldurup şampiyonluk turunu hep beraber atacağız. " dedi.

Spor Toto 2. Lig'de bitime bir hafta kala liderlik koltuğuna oturan Manisaspor,30 Nisan Cumartesi günü sahasında ağırlayacağı Sivas Belediyespor karşılaşmasını kazanması durumunda hiç bir sonuca bakmaksızın PTT 1. Lige yükselen takım olacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim