• BIST 9079.97
  • Altın 2320.484
  • Dolar 32.3655
  • Euro 34.9623
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan Gümrükçüoğlu, STK yetkilileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi

Başkan Gümrükçüoğlu, STK yetkilileri  ile istişare toplantısı gerçekleştirdi
Trabzon'daki bir kısım STK'ların yetkilileri ile bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Katillerin, teröristlerin...

Trabzon'daki bir kısım STK'ların yetkilileri ile bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Katillerin, teröristlerin İslam coğrafyalarında planlarını uygulamasına engel olmak için yapmamız gereken ne varsa yapacağız" dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri istişare toplantısı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesinin tarihi Belediye binasında STK yetkililerini ağırlayan Gümrükçüoğlu, ilk olarak Meydan Parkı 1. ve 2. etapta Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Meydan Parkı 3'üncü etabının yapım çalışmalarına da 2018 yılında başlamayı planladıklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, "3'üncü etap limana, üniversiteye bakan bir teras olacak. Böylece bu tarihe şehre layık olduğu hali ile büyük bir meydan kazandır olacağız. Bu şekildeki meydanların sayısını artırmak şehrimize iyi bir yol haritası olabilmeli. Atapark'ı bu şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. TOKİ'nin elinde olan Avni Aker bölgesi yine değerlendirilecektir. TOKİ bizden Avni Aker bölgesi için proje hazırlığı istedi. Bizde proje tasarımı yaptık ve TOKİ'ye teslim ettik. Bundan sonraki inisiyatiflerine de yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Aynı şekilde Trabzon şehir merkezinde tarihi Karagöz Meydanını da yeniden kazandıracağız" dedi.

"Müslümanların üzerine kurulan dünya planlarını yaşamaktayız"

STK yetkilileri ile istişarelerinde dünya ve Orta Doğu'da yaşananlara dikkat çeken Gümrükçüoğlu, Müslümanların üzerine kurulan planların yaşanmakta olduğunu ifade etti. Trabzon'da birlik ve beraberlik içinde bu konuda üzerlerine düşen vazifeyi fazlasıyla yerine getirme gayretinde olduklarını belirten Gümrükçüoğlu, "Dünya ve Orta Doğu son yıllarda ivmesi artan bir şekilde "inanan inanmayan" mücadelesi yaşıyor. Müslümanların üzerine kurulan dünya planlarını yaşamaktayız. İnşallah birlik ve beraberlikle bu konudaki mücadelemizi, üzerimize düşen görevi yapmaya gayret edeceğiz. Katillerin, teröristlerin İslam coğrafyalarında planlarını uygulamasına engel olmak için yapmamız gereken ne varsa yapacağız" diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu, STK yetkilileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi

Başkan Gümrükçüoğlu, STK yetkilileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim