• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Gümrükçüoğlu Emekliler Derneği Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Gümrükçüoğlu Emekliler Derneği Üyeleriyle Bir Araya Geldi
Trabzon'un en çok üyesi bulunan derneklerden biri olan Emekliler Derneği 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle dernek...

Trabzon'un en çok üyesi bulunan derneklerden biri olan Emekliler Derneği 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle dernek binasında bir etkinlik düzenledi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da katıldığı etkinlikte Çamlık Huzurevi ve Köşk Huzurevi'nden gelen yaşlılarla birlikte dernek üyesi emekliler bir araya geldi.

Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar, Trabzon Büyükşehir Kent Konseyi Emekli Meclisi Başkanı Ümmügül Çalık ile birlikte yaşlıların ve emeklilerin katıldığı etkinliğin açılışında bir konuşma yapan Başkan Bayraktar, yaşlıları ve büyükleri sadece özel gün ve haftalarda değil, yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu göstermemiz gerektiğini söyledi.

Bayraktar, yaşlılara gösterilecek saygı ve sevgi, gelecek kaygılarını azaltacağı gibi, hangi yaşta olursa olsun tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacağını ifade etti. Yaşlıların milletimizin onuru olduğuna vurgu yapan Bayraktar, büyüklerine sahip çıkan toplumların medeniyeti yakalamış toplumlar olduğuna dikkat çekti.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nı kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Gümrükçüoğlu ise, "Daha çok uzun yıllar sağlık ve sıhhat için de yaşlılar haftasını kutlamanızı Allah'tan temenni ediyorum. Sizler emek vermiş, ismi üzerinde emekle, gayretle bu memleketi, insanlarımızı, evlatlarımızı, nesillerimizi yetiştirmiş insanlarsınız. Onun için bu ülkeye, bu ülkenin taşına, toprağına, nesillerinin yetişmesine, birliğine, beraberliğine, emek vermiş olan sizlerin, bizim nezdimizdeki kıymetiniz hiçbir terazi ile ölçülemez. Hepinizin başımızın üstünde yeri vardır" dedi.

Belediye olarak 2009 yılından beri cenaze hizmetlerini ücretsiz olarak yaptıklarını da ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, "Bu konuda en ufak bir ücret talep eden bir görevli olacak olursa derhal işine son vereceğimizi de kendilerinize, vazifelilere, hizmet verdiğimiz toplumumuza da anlattık. Bu bizim genç, yaşlı, çocuk, ihtiyar her insanımıza en vicdani bir borcumuzdur. Bu şekilde devam ettirilecek ve hatta bu şehirlerin sınırlarında bu şekilde vefat eden varsa Türkiye'nin hangi ilinde, hangi köyünde ve hangi ilçesinde olursa olsun mutlaka aynı hizmet kendilerine sunulmuştur ve sunulmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu, konuşmasının ardından Trabzon Emekliler Derneği'ne üye oldu.

Başkan Gümrükçüoğlu Emekliler Derneği Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Gümrükçüoğlu Emekliler Derneği Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim