• BIST 9046.43
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Güler’e Tebrik Yağmuru

Başkan Güler’e Tebrik Yağmuru
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Kayseri'de Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen "Yılın Yerel Yöneticileri" ödül...

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Kayseri'de Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen "Yılın Yerel Yöneticileri" ödül töreninde aldığı 2 ödül sonrası tebrikleri kabul ediyor.

Gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayan Başkan Güler, 4. kez aldığı "yılın belediye başkanı" ödülünün Tavşanlı'ya hayırlı olmasını dileyerek, önümüzdeki süreçte de hayata geçirilecek projelerle yeni ödüller beklediğini söyledi.

Tavşanlı Belediyesi'nin birim müdürleri de personelleri adına Başkan Güler'i ziyaret ederek, çiçek takdim etti ve tebriklerini sundu.

Ödüllerin kazanılmasında Belediye personelinin büyük emeğinin bulunduğuna işaret eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Belediyemiz, son derece profesyonel bir kadro ile faaliyet yürütmektedir. Başarı için gereken; nitelikli, aktif ve girişimci ekip bizim Belediyemizde mevcuttur. Ben siz birim müdürleri nezdinde tüm Belediye personelimizi tebrik ediyor, birlikte daha güzel işlere imza atacağımıza olan inancımız sizlerle paylaşmak istiyorum" dedi.

Belediye birim müdürlerinin kendisini ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mustafa Güler, Aralık ayı değerlendirmesi yaptı.

Aralık ayının sosyal ve kültürel etkinlikler açısından zengin bir ay olarak icra edildiğini dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Aralık ayı içerisinde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın (SAV) dünyayı şereflendirişini kutladık. Mevlid Kandili dolayısıyla Belediye olarak Müftülük ile birlikte bir program düzenledik. Fetih noktasında bakarsak yine Peygamber Efendimizin (SAV) yüreğinin sızlayarak terk ettiği Mekke'ye, yeniden dönüşünü yine bu ayda kutladık" dedi.

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un bu ayda vefat ettiğini anımsatan Başkan Güler, "İstiklal Marşı'mızın şairi Mehmet Akif Ersoy'un ölüm yıldönümü de bu aya denk gelmektedir. Sosyal kültürel etkinliklerimiz kapsamında Milli Şairimizin ölüm yıldönümünü de bu ay içerisinde andık. Bu manada baktığımızda Aralık ayını bizim öz değerlerimizin ön plana çıktığı bir ay olarak niteleyebiliriz" diye konuştu.

Yaklaşık 54,5 milyonluk dev bütçesi olan içme suyunun kaynağından getirilmesi projesinin bu ay içerisinde ihale edildiğini vurgulayan Başkan Güler, "Göreve geldiğimizden bugüne kadar üzerine titrediğimiz ve yoluna baş koyduğumuz içme suyu konusunda da ihalemiz bu ayda gerçekleştirildi. Bütçesine baktığımızda bu kadar önemli bir projenin hayata geçirilmesi bizler için büyük övünç kaynağı olacaktır. Kayseri'de düzenlenen yılın yerel yöneticileri ödül töreninde aldığımız ödülün birisi bu proje sayesindedir. İnşallah halkımız bundan sonra musluklarından tertemiz memba suyu içecektir. Kayseri'de aldığımız ikinci ödül ise atık su arıtma tesisi projesiydi. Bu da diğer belediyelere örnek olabilecek bir vizyon projemizdir" dedi.

YENİ VİZYON PROJELERİMİZLE ÖDÜLLER ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Tavşanlı Belediyesi olarak önümüzdeki süreçte de böyle önemli ödüller beklediklerini ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, "İnşallah 2016'dan 2019'a kadar geçecek olan süreçte bizler yine vizyon projelerimizle gündemde olacağız. Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirip yeni yatırımlarla sürekli kalkınma hamlesi içerisinde bulunacağız. Aldığımız bu ödüllerin Tavşanlı'mıza hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Tavşanlı'nın ismini duyurmak ve ulusal düzeyde reklamını yapabilmek için yoğun mesai harcadıklarını kaydeden Başkan Mustafa Güler, "İlçemizin ismini duyurmak için sürekli mesai halindeyiz. Gerek katıldığımız fuarlar ve etkinlikler gerekse ortaya koyduğumuz projeler ve aldığımız ödüller ile Tavşanlı'mızın artık bilinirliği daha da arttı" ifadelerini kullandı.

ARALIK AYI "DARBE TEŞEBBÜSLERİYLE DE" ANILACAK

Aralık ayı içerisinde unutulmayacak darbe teşebbüslerinin de olduğuna işaret eden Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, "2013 yılının Aralık ayı içerisinde hiç unutmayacağımız milli iradeye darbe teşebbüsünde bulunuldu. 17 ve 25 Aralık 2013 tarihlerinde milletin seçtiği iradeyi darbe yoluyla devirmek için harekete geçen egemen güçler ve işbirlikçileri şükür ki amaçlarına ulaşamadılar. Ülkenin geleceğini ipotek altına almak isteyenler bunu başaramadı ve milli irade sapasağlam, dimdik ayakta kaldı. Artık anlaşıldı ki, milletin seçtiği yöneticiler hain darbe teşebbüsleriyle bertaraf edilemez. Milletin iradesi neyse o olur. O açıdan Aralık ayı bu darbe teşebbüsleriyle de unutulmayacak bir ay olacak" dedi. (EFE)

Başkan Güler’e Tebrik Yağmuru

Başkan Güler’e Tebrik Yağmuru

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim