• BIST 9057.24
  • Altın 2299.873
  • Dolar 32.3145
  • Euro 35.0998
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Başkan Güler Yeni Otogarı İnceledi

Başkan Güler Yeni Otogarı İnceledi
Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi'nin önemli projeleri arasında yer alan ve hayata geçirilen Yeni Terminal Binasında yer teslimi yapıldı ve firmalar işyerlerini...

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi'nin önemli projeleri arasında yer alan ve hayata geçirilen Yeni Terminal Binasında yer teslimi yapıldı ve firmalar işyerlerini dekore etmeye başladı.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, Fen İşleri Müdürü Semih Çelikten ile birlikte Yeni Terminal Binası'nda incelemeler yaparak kalan son işlerin hızlandırılması talimatını verdi.

Son hazırlıkları yerinde gören Başkan Güler, firmalara yer tesliminin yapıldığını kaydederek, "Yeni Terminal Binamızın çalışmalarını tamamladık. Firmalara yer teslimini gerçekleştirdik. işletmeciler de işyerlerinin dekoratif çalışmalarına başladılar. 1 Nisan itibariyle tüm işlerin bitirilmesini hedefliyoruz. Bugün son hazırlıkları inceleyerek gerekli talimatları verdim" dedi.

2013 yılında yapımına başlanan yeni terminal binasının, Tavşanlı'ya yakışır, modern çizgiler taşıyan bir yapı olarak inşa edildiğini dile getiren Başkan Güler, "Toplam 16 bin 602 metrekarelik alanı kapsayan yeni otogar 2 bin 918 metrekarelik kapalı alandan oluşuyor. Otogar binası, asfalt, çevre düzenleme ve giriş noktaları da dahil olmak üzere toplam 2,5 milyon TL'lik yatırımı kapsayan bu proje ile ilçenin önemli bir ihtiyacını çözüme kavuşturduk" diye konuştu.

Yeni terminal binasının hızla büyüyen ve gelişen Tavşanlı'nın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düzenlendiğini anlatan Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Terminal binamız 5 ana bölümden oluşuyor. Binamız bünyesinde, 20 adet peron, 8 adet yazıhane, 3 adet büfe, 1 adet market, bay ve bayanlar için 2 adet mescit, bay ve bayan tuvaletler, bay ve bayan kuaför salonları, 1 adet internet odası, 1 adet kafeterya, 1 adet restoran, emanet odası, PTT odası, kamera odası, polis ve güvenlik odası, personel odası, otobüs ve araç giriş-çıkış noktası, diğer ilçe ve civar köy otobüs ve minibüslerin kalkış noktası bulunuyor" diye konuştu.(EFE)

Başkan Güler Yeni Otogarı İnceledi

Başkan Güler Yeni Otogarı İnceledi

Başkan Güler Yeni Otogarı İnceledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim