• BIST 9524.59
  • Altın 2526.576
  • Dolar 32.5695
  • Euro 34.6479
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Güler, TEOG Birincilerini Ödüllendirdi

Başkan Güler, TEOG Birincilerini Ödüllendirdi
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak Türkiye birinciliği...

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak Türkiye birinciliği elde eden 3 öğrenciye altın taktı, ayrıca aileleriyle birlikte 1 hafta Göbel Termal Tesisleri'nde tatil hediye etti.

1 milyon 174 bin 427 öğrencinin katıldığı TEOG sınav sonuçlarına göre Tavşanlı Fatih İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Seda Nur Salim, 75. Yıl Ortaokulu'ndan Elif Ertürkmen ve Özel Yıldız Ortaokulu'ndan Ozan Özbey Türkiye birinciliği elde ettiler.

Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük, Yabancı Dil ile Din kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sorulan 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan bu 3 başarılı öğrenci hem ailelerine hem de ilçeye büyük gurur yaşattı.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, başarılı öğrencileri tebrik ederek kendilerine altın taktı. Ayrıca aileleriyle birlikte Göbel Termal Tesisleri'nde 1 hafta tatil de hediye eden Başkan Mustafa Güler, "Öğrencilerimiz TEOG sınavında 120 sorunun tümünü doğru cevapladılar. Biz de Tavşanlı Belediyesi olarak başarılı olan, gelecek vadeden ve emek sarf eden gençlerimizi ödüllendirdik. Öğrencilerimizin başarısında emeği bulunan öğretmenleri ve ailelerini tebrik ediyorum. İlçemizden böyle başarılı gençlerimiz çıksın, bizler de Tavşanlı Belediye Başkanlığı olarak gençlerimizi ödüllendirerek onları başarıya teşvik edelim" dedi.

Tavşanlı Belediyesi'ndeki ödül töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kırkaş ise, "Öğrencilerimizin başarısı hepimizi gururlandırdı. Azimli çalışmanın ürünü olan bu başarıda emeği bulunan tüm öğretmen arkadaşlarımızı ve öğrencilerimizin ailelerini kutluyorum. Tavşanlı Belediye Başkanımız Mustafa Güler de öğrencilerimizi bu mutlu gününde yalnız bırakmayarak kendilerine altın hediye etti. Zaten bizler Milli Eğitim Camiası olarak Tavşanlı Belediyesini her zaman yanımızda hissediyoruz. Belediye Başkanımız Mustafa Güler bize her konuda destek oluyor. Bu gün de bizim mutluluğumuzu paylaştı. Kendisine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Mustafa Güler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kırkaş, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Bulut ve başarılı öğrencilerin ailelerine de hediye takdim etti. (EFE)

Başkan Güler, TEOG Birincilerini Ödüllendirdi

Başkan Güler, TEOG Birincilerini Ödüllendirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim