• BIST 9463.49
  • Altın 2503.831
  • Dolar 32.5998
  • Euro 34.8195
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Başkan Gülcüoğlu Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Gülcüoğlu Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor
Sultanhanı ve Karakaya mahallelerini ziyaret eden Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu vatandaşlarla sohbet etti.

Sultanhanı ve Karakaya mahallelerini ziyaret eden Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu vatandaşlarla sohbet etti. Sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen sohbette Başkan Şinasi Gülcüoğlu, vatandaşlarla yapılan ve yapılacak olan yatırımlar ile projeleri paylaştı.

Hemen her gün Bünyanlı vatandaşlarla bir araya gelen ve sorunlara yerinde, vatandaşlarla birlikte çözüm arayan bir yönetim anlayışı ile Bünyan'ı dinleyen Başkan Şinasi Gülcüoğlu, Karakaya ve Sultanhanı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Karakaya Mahallesi'nde TOKİ Konutları için inceleme yapılıyor

Başkan Gülcüoğlu Karakayalı vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda bir TOKİ projesi için ön çalışmaların başladığını belirterek;" Allah razı olsun bizlere teveccüh buyurdunuz bizleri başkanlık görevine getirdiniz. Bizlerde sizin 20 yıllık belediyecilik geçmişinizde olmayan hizmetleri karınca kararınca yine sizlerle tartışarak istişare ederek yapmaya çalıştık. İnşallah bu hizmet kervanına bir yenisini daha ekleyeceğiz. Malumunuz seçimlerden önce "Başkanım burada bir TOKİ olsa fena olmaz" dediniz. Birlikte yaptığımız çalışmayla bir ön yoklama yapıldı. Bu çerçevede sizlerden gelen bilgiler doğrultusunda TOKİ başkanımızla görüştük bu talebe sıcak yaklaşıldı. Burada mevcut arazilerimiz var. Bununla ilgili bir çalışma yapılarak gerçek değerler ortaya çıkaracağız. Sonra jeolojik etüt çalışmaları yapılacak. Sonra sizlerden resmi bir talep toplayacağız. Güzel bir gelişme var bunu da bir araya gelmişken sizlerle paylaşalım istedik. Zaman içinde sizlerle yine bir araya gelerek bu proje hakkında bilgilendireceğiz " dedi.

"Sorunları birlikte çözeceğiz"

Sultanhanı mahallesinde geride kalan zamanda birçok çalışmanın yapıldığını ifade eden Başkan Gülcüoğlu," Yol, park, metruk binaların yıkımı, Sultanhanı kervansarayının Belediyemiz tarafından devralınması ve içme suyu sorunun çözümü gibi çalışmalar yapıldı. Tabi eksikler var. Bu eksikleri hep birlikte giderecek, sorunları birlikte çözeceğiz " şeklinde konuştu.

Mahalle sakinleri Belediye hizmetleri ve Başkan Gülcüoğlu'ndan memnun olduklarını dile getirerek Başkana teşekkür ettiler. Sultanhanı mahalle muhtarı Salih Yalçınkaya ise "Başkanımızın 2 yıldır ne zor şartlarda hizmet verdiğini ben biliyorum. İçinde bulunulan şartlarda yapılan hizmetler bir mucize. Allah kendilerinden razı olsun. Allah yardımcıları olsun" İfadelerinde bulundu.

Başkan Gülcüoğlu Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Gülcüoğlu Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim