• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Görmez’den Genç Sporculara Tavsiye

Başkan Görmez’den Genç Sporculara Tavsiye
Torbalı Belediyesi voleybol takımında forma giyen sporcular ile bir araya gelen Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, oyuncularla sohbet ederek tavsiyelerde...

Torbalı Belediyesi voleybol takımında forma giyen sporcular ile bir araya gelen Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, oyuncularla sohbet ederek tavsiyelerde bulundu.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Torbalı Belediyesi voleybol takımında forma giyen sporcularla akşam çayında bir araya geldi. Sporcularla sohbet eden Başkan Görmez, gençlerden gelen soruları da yanıtladı. Kahvehanede gerçekleşen toplantıda projeleri anlatan Görmez, oyunculara spor salonu sözünü de verdi. Torbalı'da genç nüfusun önemine değinen Başkan Adnan Yaşar Görmez, "Önceliğiniz aileniz, ülkeniz, eğitiminiz ve spor olsun. Zaman çok değerli, mutlaka programlı, planlı, disiplinli çalışın. Belediye bünyemizdeki kültür, sanat ve spor okullarında binlerce gencimizi geleceğe hazırlıyoruz. Sizlerin daha iyi şartlarda çalışması için Torbalı'ya büyük bir spor salonu inşa edeceğiz. Bunun için uygun bir yer bakıyoruz. Torbalı'nın merkezinde devlet demir yollarından belediyemize geçen alanı biliyorsunuz. Orada gençlerimiz için eğlenip, zaman geçirebilecekleri ve kendilerini geliştirebilecekleri yerler de olacak. Etrafını surlarla çevireceğimiz parkımızda gençlerin sanat alanında performanslarını sergileyecekleri amfi tiyatromuz olacak. Bisiklet, yürüyüş yolları ve spor alanı bulunacak" dedi.

Maddi durumu zayıf olan öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olmak amacıyla Torbalı Belediyesi bünyesinde bir vakıf kurduklarını hatırlatan Başkan Görmez, şöyle devam etti:

"Bu vakıf siz gençlere bırakacağımız en önemli miraslardan birisi olacak. Vakıf vasıtasıyla ilçe dışında okuyan öğrencilerimize burs sağlayacağız. Bu vakıf inşallah, İzmir'in en büyük eğitin vakfı olacak. Bu sayede onları gençlerimizi geleceğe hazırlayacağız."

Başkan Görmez’den Genç Sporculara Tavsiye

Başkan Görmez’den Genç Sporculara Tavsiye

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim