• BIST 9067.22
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Gençer’den Memurlara Yeni Yıl Hediyesi

Başkan Gençer’den Memurlara Yeni Yıl Hediyesi
Ayvalık Belediyesi ile Tüm Bel Sen arasında 92 memuru kapsayan iki yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Ayvalık Belediyesi ile Tüm Bel Sen arasında 92 memuru kapsayan iki yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Ayvalık Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında yılbaşı arasında toplu iş sözleşmesi imzalanması memurlara yeni yıl hediyesi oldu.

1 Ocak 2016 ile 31 Aralık 2017 tarihleri kapsayan iki yıllık sözleşme Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'in makamında yapılan bir törenle imzalandı.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ile Tüm Bel-Sen Balıkesir Şube Başkanı Bülent Erkol tarafından imzalanan toplu iş sözleşmesi gereği, Ayvalık Belediyesi çalışanı 91 memurun şu anki aldıkları maaşlarına 100 lira ek zam yansıyacağı kaydedildi.

Ayvalık Belediyesi adına Başkan Rahmi Gençer, Tüm Bel Sen Balıkesir Şuba Başkanı Bülent Erkol tarafından imzalanan toplu iş sözleşmesi törenine, Tüm Bel-Sen Ayvalık Belediyesi İş Yeri Temsilcisi Ufuk Uysal ve Ayvalık Belediyesi çalışanı memurların katıldı.

Gönüllerinden belediye çalışanlarına daha yüksek zam yapmak geçtiğini ancak bunu yaparken de belediyenin imkanlarını da düşünmek zorunda olduklarını ifade eden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, "Belediyemizde çalışanların alın teri ve emeklerinin karşılığını vermekle mükellef olduğumuza inanıyorum. Ama belediyemiz zor günlerden geçti. Şu anda durumu bayağı toparladık. Belediyemizin varlığını Altınova ve Küçükköy'de yoğun bir şekilde yaptığımız hizmetlerimizle hissettirdik. Geçtiğimiz zamanda hizmet ağırlıklı çalıştık. Bu çalışmalar sırasında zaman zaman sıkıntılar yaşadık ancak gittikçe düzlüğe çıkıyoruz. Belediye alacaklarının tahsilatını hızlandırdık. Ödemeyenler için tebligatlar çıkardık. Belediyemiz çalışanı memurlarımız için bu toplu iş sözleşmesinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Tüm Bel-Sen Balıkesir Şube Başkanı Bülent Erkol, Ayvalık Belediyesinin toplu sözleşme konusundaki yaklaşımını her gittiği yerde örnek gösterdiğini belirterek, "Ayvalık Belediyesi çalışanı sendikamız üyesi memurlar aslında çok şanslı. Çünkü geçen yıl ilk toplu Sosyal Denge Sözleşmesini Ayvalık Belediyesi ile imzalamıştık ve ardından da diğer belediyelerle bu sözleşmelerin devamı gelmişti. Ayvalık Belediyesi yöneticilerine, sendikamızın üyesi memurlarımızın alın teri karşılığında hak ettikleri koşullarda çalışma imkanı ve ekonomik haklarını verdiği için çok teşekkür ediyorum. Bu Sosyal Denge sözleşmesi belediye başkanımız Rahmi Gençer'in memur arkadaşlarımıza yeni yıl hediyesi oldu" dedi.

TOPLU SÖZLEŞMESİ PASTA KESİLEREK KUTLANDI

Ayvalık Belediye Başkanlık makamında yapılan imza töreninin ardından memurların getirilen toplu iş sözleşmesi nedeniyle belediyede çalışan en kıdemli bayan memur tarafından kesildi.

Ayvalık Belediyesi'nde çalışan 92 memur imza töreni ardından kesilen pastadan yiyerek varılan anlaşmayı kutladılar.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim