• BIST 9462.92
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Gençer, İlçe Halkıyla Buluşmaya Devam Ediyor

Başkan Gençer, İlçe Halkıyla Buluşmaya Devam Ediyor
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bölgede örnek olan "Mahalle buluşmaları" halk toplantılarının ikincisini Zekibey Mahallesi'nde Şeytanın kahvesinde...

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bölgede örnek olan "Mahalle buluşmaları" halk toplantılarının ikincisini Zekibey Mahallesi'nde Şeytanın kahvesinde gerçekleştirdi. İlçe halkıyla her hafta başka bir mahallede buluşan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'e vatandaşlar sorunlarını, sıkıntılarını ve önerilerini yüz yüze birinci ağızdan anlatma fırsatı buluyor.

Ayvalık Belediyesi Daire Müdürleri, belediye meclis üyeleri ve Zekibey Mahallesi Muhtarı Şerafettin İştar'ı da yanına alan başkan Gençer, mahalle halkını 7'den 77'ye pür dikkat dinledi, halkın merak ettiği soruları en içtenlikle cevapladı.

Zekibey Mahallesi sakinlerinin karşılaştıkları sorunların başında Perşembe günleri kurulan semt pazarında tezgah açan pazarcıların araçlarını gelişi güzel park ederek sokaklarda sıkıntı yarattığı, sokak köpekleri, çöp sorunu, tehlike arz eden binalar ve geri dönüşüm kutularının olmayışı geliyor.

Vatandaşlardan bu konuda gelen şikayet ve önerileri dinleyen Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bunlardan bazılarını anında ilgili birimin müdürüne talimatlar vererek çözüme kavuştururken, diğer konuların da çözümü için gereken çalışmaların titizlikle yapılacağını söyledi.

Ayrıca mahalle sakinlerinin sinekle mücadelenin zayıflığından şikayetçi olmaları üzerine başkan Gençer, sinekle mücadelenin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olduğunu ve bu konuyu büyük şehir yetkililerine ileteceklerini bildirdi.

Toplantı sonunda başkan Rahmi Gençer, Zekibey Mahallesi Muhtarı Şerafettin İştar'a çiçek takdim etti. Mahalle halkına da kendisini kabul ettikleri için teşekkür eden Gençer, sorunları yerinde görmek ve mahalle sakinlerinden sorunları birinci ağızdan dinlemek için Ayvalık'ın kırsal mahalleleri dahil tüm mahallelerinde bu toplantıların yapılacağını kaydetti.

Ardından beraberinde Ayvalık Belediyesi Daire Müdürleri, Zekibey Mahallesi Muhtarı ve belediye meclis üyeleriyle birlikte vatandaşlardan gelen şikayete konu olan alanlara giden başkan Rahmi Gençer, incelemelerde bulunarak sorunların giderilmesi için ilgili müdürlere talimatlar verdi.

Başkan Gençer, İlçe Halkıyla Buluşmaya Devam Ediyor

Başkan Gençer, İlçe Halkıyla Buluşmaya Devam Ediyor

Başkan Gençer, İlçe Halkıyla Buluşmaya Devam Ediyor

Başkan Gençer, İlçe Halkıyla Buluşmaya Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim