• BIST 9783.4
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Genç: “Samsun Olarak Birlikte Hareket Etmeliyiz”

Başkan Genç: “Samsun Olarak Birlikte Hareket Etmeliyiz”
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Şehrimizi daha ileriye götürmek için birlikte hareket etmemiz gerektiğine inanıyorum. Milletvekilleri, belediye başkanları,...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Şehrimizi daha ileriye götürmek için birlikte hareket etmemiz gerektiğine inanıyorum. Milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplum örgütleri hep birlikte ortak akılla çalışmalıyız" dedi.

Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Tali ve Yönetim Kurulu üyeleri Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette dernek yöneticileriyle sohbet eden ve derneğin çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Genç, Samsun'da yaşayan herkesin Samsunlu olduğunu belirterek, bu şehir için ortak akılla birlikte hareket edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Samsun'un, yaşanabilir ve estetik bir şehir olması için bir hedefi olması gerektiğine vurgu yapan Başkan Genç, "Marka bir dünya şehri olmak Samsun için mümkün. Vizyonunuz, stratejiniz, hedefiniz varsa şehirlerin yarıştığı yeni bin yılın başında, iki tarafında ovası bulunan, bütün ulaşım imkanlarına sahip olan, sağlık, turizm, tarım potansiyeli olan ve Anadolu'nun Karadeniz ülkelerine açılan kapısı konumundaki Samsun için dünya şehri olmak hiç de zor değil. Farklı yerlerden gelen insanların yaşadığı Samsun'da, herkes aynı şehrin havasını soluyor. Şehrimizi daha ileriye götürmek için birlikte hareket etmeliyiz. Samsun'un bir parçası olarak herkesin bu şehir için katkı vermesi gerekiyor. Milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplum örgütleri hep birlikte ortak akılla çalışmalıyız. Bu manada sivil toplum örgütlerimizi önemsiyorum. Samsun bizim evimiz ve evimizi daha güzelleştirmek istiyoruz. Biz lokal değil, bütüncül bir gelişmeden yanayız. Yani Samsun'un sadece Canik'i değil, Vezirköprü'sü de, Bafra'sı da, Salıpazarı da gelişmelidir. Ancak bu şekilde gelişmiş ve marka bir il olabilirsiniz. Biz Samsun'un gelişmişlik kriterlerini yükselmek için çalışıyoruz. Bu şehirde un var, yağ var, şeker var. Ancak helva yapmayı bilmemiz lazım" diye konuştu.

Derneklerine sağladığı katkılardan dolayı Başkan Genç'e teşekkür eden Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Tali ise, "Samsun'da en 40 bine yakın hemşehrimiz var. Amacımız çeşitli etkinlikler düzenleyerek hemşehrilerimizi sık sık bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlamak. Dernek olarak Samsun'a katkıda bulunan, bir çivi çakan herkesin yanındayız. Şehrimize yaptığı katkılardan dolayı Başkanımız Osman Genç'e teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Genç: “Samsun Olarak Birlikte Hareket Etmeliyiz”

Başkan Genç: “Samsun Olarak Birlikte Hareket Etmeliyiz”

Başkan Genç: “Samsun Olarak Birlikte Hareket Etmeliyiz”

Başkan Genç: “Samsun Olarak Birlikte Hareket Etmeliyiz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim