• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Başkan Genç AESOB’un konuğu oldu

Başkan Genç AESOB’un konuğu oldu
Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nin (AESOB) Belediye Başkanlarıyla esnaf temsilcilerini bir araya getirmek amacıyla düzenlediği "Belediye Başkanları...

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nin (AESOB) Belediye Başkanlarıyla esnaf temsilcilerini bir araya getirmek amacıyla düzenlediği "Belediye Başkanları Buluşması'nın konuğu Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç oldu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, AESOB Yönetim Kurulu ve Birlik üyesi odaların başkanlarıyla bir araya geldi. Başkan Genç, toplantıya yardımcısı Zafer Yörük ile katıldı. Gazipaşa'dan Kaş'a kadar Antalya'daki 75 meslek odası başkanı da toplantıdaki yerini aldı.

Halkın ve esnafın refahı için çalışıyor

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Başkan Genç'in gerek meclis üyeliği gerekse Belediye Başkanlığı döneminde esnafın yanında olduğuna vurgu yaptı. Dere, "Belediye Başkanımız Genç bugüne kadar sayısız projeye imza attı ve bu projelerle Döşemealtı'nı marka haline getirdi. Park, pazaryeri, meydan, yol gibi onlarca projeye imza atan Başkan Genç, hem halkın hem de esnafın refahı için ilk günkü aşkla görevini yürütmektedir" dedi.

Biten ve devam eden projelerini anlattı

Döşemealtı'nın kentin planlı rezerv sahası olduğunu ifade eden Başkan Turgay Genç, kente yapılacak büyük çaplı yatırımların tek adresinin Döşemealtı olduğuna dikkat çekti. Açılacak çevre yollarıyla ilçenin stratejik öneminin artacağını belirten Genç, Otogar'ın da ilçeye taşınmasının ilçenin gelişimini hızlandıracağını söyledi. Genç, "Belediye olarak planlamalarımızı tamamladık. 100 bin metrekare alanı Büyükşehir Belediyesi'ne bedelsiz tahsis ettik. Büyükşehir Belediyemiz 2017 programına aldı. Modern kent otogarının ihalesi en kısa sürede yapılacak" diye konuştu.

Kentin sorunlarına çözüm üretiyoruz

Kentin en önemli sorunlarından biri haline gelen Oto Galericilerle ilgili projede son aşamaya geldiklerini kaydeden Genç, "Sitenin uygulama projeleri tamamlandı. Artık start verme noktasındayız. Bunun yanında 10 Mahallemiz de 11 kapalı pazaryerini tamamladık. Parke tesisimiz ve atölyelerimizi kurduk. İlçeye kent meydanları kazandırıyoruz. Ana kent meydanımız 1 ay içinde tamamlanacak. 2 bin kişilik Müze Camimizin kaba inşaatı bitti. Onu da yaz sonuna tamamlamış olacağız. Hastane için ilk kazmayı vurduk. Onu da önümüzdeki yıl tamamlamayı hedefliyoruz."

Yatırım yapacaksanız Döşemealtı'na yapın

Dere, ise meslek odası başkanlarına çağrıda bulunarak, "Yatırım yapacaksanız Döşemealtı'na yapın" dedi. Konuşmaların ardından oda başkanları, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e sorunları ve talepleri iletti. Toplantı sonunda AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e Ahi Evran heykeli hediye etti.

Başkan Genç konuşmasının sonun da geçen yıl Mart ayında hayatını kaybeden AESOB eski Başkanı Abdullah Sevimçok'u da andı.

Başkan Genç AESOB’un konuğu oldu

Başkan Genç AESOB’un konuğu oldu

Başkan Genç AESOB’un konuğu oldu

Başkan Genç AESOB’un konuğu oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim