• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Fadıloğlu’ndan Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

Başkan Fadıloğlu’ndan Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin eşi Seher Nane'yi evinde...

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin eşi Seher Nane'yi evinde ziyaret ederek, Kadınlar Gününü kutladı. Şehit Mehmet Yalçın'ın oğlu Mehmet Yalçın'ı kucağına alan Başkan Fadıloğlu, küçük Mehmet'i öperek, doyasıya sevdi.

KADINLARI SADECE BİR GÜN ANMAMAMIZ LAZIM

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ev ziyaretleri gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ile birlikte Kilis'in Elbeyli ilçe sınırında terör örgütü tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin eşi Seher Nane'yi evinde ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, Seher Nane'ye çiçek takdiminde bulunarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette şehit Astsubay Mehmet Yalçın'ın 7 aylık oğlu Mehmet Yalçın'ı kucağına alan Başkan Fadıloğlu, küçük Mehmet'i öperek, doyasıya sevdi. Uzun süre minik Mehmet'i kucağından indirmeyen Başkan Fadıloğlu, Mehmet ile yakından ilgilendi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Seher hanımı ziyaret ettik. Seher hanım rahmetli şehit Mehmet Yalçın'ın eşi. Şuan 7 aylık olan rahmetli şehidimizin oğlu Küçük Mehmet Yalçın Nane ile birlikte oturuyoruz. Allah sağlıklı uzun ömür versin. İnşallah vatana ve millete hayırlı evlat olur. Tabi biz annelerimizi, kadınları sadece bir gün anmamamız lazım. Her zaman söylediğimiz gibi bir günlük değildir. Kadınlarımızı da her zaman anacağız, annelerimizi her zaman anacağız, babalarımızı her zaman anacağız. Sağ olsun onların ailesi de bizleri misafir ettiler. İnşallah Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle tüm dünyada huzur, barış tesir edilir. Ülkemizde de bir an önce huzur tesir edilir. Ben bu münasebetle, Seher hanımın şahsında tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Evladı ile birlikte uzun ömürler diliyorum" dedi.

BAŞKANIMIZIN ZİYARETİNDEN DOLAYI ÇOK MUTLU OLDUK

Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin eşi Seher Nane, "Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz, bugün evimize kadar gelerek, Dünya Kadınlar Günümüzü kutladı. Başkanımızın ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduk. Büyüklerimizin bizleri ziyaret etmeleri bizlere gerçekten moral veriyor. Ayrıca Kadın Kolları Başkanımız Hülya hanımda çok teşekkür ediyorum. Bizleri böylesine anlamlı bir günde yalnız bırakmadı" diye konuştu.

FADILOĞLU, HATİCE ANNE İLE GÜLLÜ ANNENİN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Başkan Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hülya Kılıç daha sonra, Eydibaba Mahallesi'nde ikamet eden 93 yaşındaki Hatice Süpürgeci ile Boyno Mahallesi'nde ikamet eden Güllü Kambur'u evlerinde ziyaret etti. Hatice anne ile Güllü annenin Kadınlar Gününü kutlayan Başkan Fadıloğlu, çiçek takdiminde bulundu. Hastalığından dolayı kızı Fatma Bozoğlan tarafından bakılan Güllü annenin sağlık durumu hakkında bilgi alan Başkan Fadıloğlu, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bir süre daha aileler ile sohbet etme imkanı bulan Başkan Fadıloğlu, daha sonra evden ayrıldı.

Başkan Fadıloğlu’ndan Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

Başkan Fadıloğlu’ndan Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

Başkan Fadıloğlu’ndan Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

Başkan Fadıloğlu’ndan Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

Başkan Fadıloğlu’ndan Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim