• BIST 9096.05
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Fadıloğlu, Ösys Tercih Kitapçığı Dağıttı

Başkan Fadıloğlu, Ösys Tercih Kitapçığı Dağıttı
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerine puan türüne göre 2015 ÖSYS taban puanları ve başarı sıraları...

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerine puan türüne göre 2015 ÖSYS taban puanları ve başarı sıraları tercih el rehberi kitapçığı dağıttı. Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde bulunan tüm lise öğrencilerine toplam 10 bin adet ÖSYS tercih kitapçığı dağıtacak.

Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesinde düzenlenen kitapçık dağıtım programına, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Okul Müdürü Ömer Karayılan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yoğun ilgiyle karşılaştı. Başkan Fadıloğlu, yaklaşan sınav öncesi öğrencilerden son hazırlıklarını tamamlayarak sınava hazır olmalarını istedi.

"HEDEFİNİZ ÜZERİNDE YOĞUNLAŞIN"

Programda söz alan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilere doğru tercih yapmalarına yönelik önerilerde bulundu. Öğrencilere hitaben konuşan Başkan Fadıloğlu, "Öğrencilere rehber olacak tercih kitapçığı dağıtmayı geleneksel hale getirdik. İnsanların hedeflerinin olması lazım. İstenilen bölüme göre hedef belirlenmelidir. Sıralama ona göre yapılmalıdır. Lisedeyken, önünüze koymuş olduğunuz hedefiniz neyse, onun üzerinde yoğunlaşmanızda fayda var. Bu çalışmamız artık geleneksel hale geldi. İnşallah sizlere bir ışık tutar. Dilediğiniz bölümlerde huzur içerisinde okursunuz. Lisede olduğu gibi üniversitede de size bir bakış açısı verilecek. Siz o bakış açısından neyi gördüğünüz, sizin donanımınıza bağlı. O gördüklerinizle siz kendinize bir yol çizeceksiniz. Mutlaka amacınız en iyisi olsun ama ulaştığınız yer neresiyse orada da kendinizi geliştirip, başarılı olmanız için herhangi bir engel yok. Bu konuda mutlak suretle kafanızı yorun, bu işe o açıdan bakın. Bu tercih kitapçığının hayatınızda güzel sayfalar açması dileğiyle hepinize şimdiden başarılar diliyorum. Allah, gönlünüze göre versin, hayırlı olanı versin" dedi.

Programda konuşan Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, gerçekten eğitime çok önem veriyor. Eğitim adına Başkanımızdan şuana kadar ne tür destek istemişsek, inanın hiçbir zaman geri çevrilmedik. Her konuda bize yardımcı olan Başkanımıza ve ekibine huzurlarınızda teşekkür ediyorum" diye konuştu. Dağıtılan tercih kitapçığının kendileri açısından önemli olduğuna dikkat çeken öğrenciler ise "Sınava 3 gün kaldı. Başkanımız gerçekten bizler için güzel bir konuşma yaptı. En azından içimizi rahatlatacak konulardan bahsetti. Kendi hayatından verdiği kesitlerle bizleri gerçekten rahatlattı ve iyi motive olduk. Gelip bizlere bilgiler sunduğu için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten üzerimizdeki yükün kalktığını fark ettik. Dağıtılan bu kitapçığın bizler için çok faydalı olacağını düşünüyoruz. Başkanımıza vermiş olduğu bu desteklerinden ötürü de yürekten teşekkür ediyoruz."

Kitap dağıtımının ardından Başkan Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde bulunan tüm liselerde yaklaşık 10 bin öğrenciye ÖSYS tercih kitapçığı dağıtılacağı öğrenildi.

Başkan Fadıloğlu, Ösys Tercih Kitapçığı Dağıttı

Başkan Fadıloğlu, Ösys Tercih Kitapçığı Dağıttı

Başkan Fadıloğlu, Ösys Tercih Kitapçığı Dağıttı

Başkan Fadıloğlu, Ösys Tercih Kitapçığı Dağıttı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim