• BIST 9693.46
  • Altın 2506.421
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.7776
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan Fadıloğlu, Deneyimlerini Paylaştı

Başkan Fadıloğlu, Deneyimlerini Paylaştı
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Üniversitesi Oğuzeli Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" programına...

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Üniversitesi Oğuzeli Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" programına katıldı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yaşama dair tecrübelerini örnekler eşliğinde öğrencilerle paylaştı ve altın değerinde önemli tavsiyelerde bulundu.

FADILOĞLU, YAŞAM DENEYİMLERİNİ ÖĞRENCİLERLE PAYLAŞTI

Gaziantep Üniversitesi Oğuzeli Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" programına; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Üniversitesi Oğuzeli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Programa konuşmacı olarak katılan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yaşam deneyimlerini öğrencilere aktardı. Konuşmasında sık sık yaşadığı hayattan örnekler veren Başkan Fadıloğlu, öğrencilerin başarısına katkı sunacak önemli tavsiye ve uyarılarda bulundu.

VAZGEÇİLMEZ OLURSANIZ, HER TÜRLÜ İMKANI SAĞLANACAKTIR

Üniversite öğrencilerine hitap eden Başkan Fadıloğlu, "Biz şimdi "hayat benim hayatım" deyip kenara çekilirken, deneme-yanılma metotlarıyla hayatı çözmeye çalışıyoruz. Bununla ilgili bir örnek vermek istiyorum. Benim çok önemli bir-iki kararımda babamla istişare ediyoruz. Ben şu şekil olmasını istiyorum, babam "hayır" bu şekil olmasını istiyor. Babam sonunda "tamam deyip senin kararın olsun" dedi. Ben karar aldım ve o kararı uyguladım ve yanlış çıktı. Tekrar böyle bir olay oldu. Yine yanlış karar çıktı. Ondan sonra şu karara vardım ve dedim ki koşulsuz ben babama teslim olacağım. Nedenine gelince, şunu kabul edin ki eğitimi sizden ne kadar geri olursa olsun, yaşı ne olursa olsun, analık-babalık sezisi, onun savunma mekanizması sizi daima koruyacaktır. Ben, Arkeoloji Sanat Tarihi Bölümü mezunuyum. Bölüm, insana bir bakış açısı veriyor. Ondan sonrası sizin kendinizi geliştirmeniz söz konusudur arkadaşlar. Bugün dünyanın en güçlü ekonomisinden bir tanesi Almanya'dır. Almanya'nın temeli teknik liseler ve meslek yüksekokulları üzerine kuruludur. Siz kendinizi geliştirirseniz, vazgeçilmez olursanız, o işletme sahibi de o devletteki idareci de size her türlü imkanı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

BAŞKANIMIZIN HAYATINA DAİR DUYDUKLARIMIZ BİZLERİ ETKİLEDİ

Gaziantep Üniversitesi Oğuzeli Meslek Yüksek Okulu öğrencileri böyle bir programın düzenlenmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Öğrenciler,"Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na böyle bir şerefi bizlere laik gördüğü için çok teşekkür ediyoruz. Kariyeri de gerçekten başarılarla dolu bir kişilik. Başkanımızın konuşmaları çok etkileyiciydi. Hayat tecrübelerinden aktarması da bizler açısından çok öğretici ve açıklayıcı oldu. Başkanımızın hayatına dair duyduklarımız, bizleri etkiledi. Önemli bilgilere sahip olduğumuz için çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

Program sonunda Gaziantep Üniversitesi Oğuzeli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na hediye takdiminde bulundu. Başkan Fadıloğlu, daha sonra öğretim üyeleri ve öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Fadıloğlu, Deneyimlerini Paylaştı

Başkan Fadıloğlu, Deneyimlerini Paylaştı

Başkan Fadıloğlu, Deneyimlerini Paylaştı

Başkan Fadıloğlu, Deneyimlerini Paylaştı

Başkan Fadıloğlu, Deneyimlerini Paylaştı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim