• BIST 9524.59
  • Altın 2484.08
  • Dolar 32.5023
  • Euro 34.683
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan Ergün’ün Acı Günü

Başkan Ergün’ün Acı Günü
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün dayısı Selahattin Turfan, hayata gözlerini yumdu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün dayısı Selahattin Turfan, hayata gözlerini yumdu. Kısık Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanan Turfan, Kırtık mezarlığında toprağa verildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün dayısı Selahattin Turfan, 85 yaşında hayatını kaybetti. Selahattin Turfan, Kısık Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede Turfan ailesini Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, babası Cemal Ergün, ağabeyi Ali Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya ve Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Şehnaz Başaran ve Erdal Nohutçu, büyükşehir belediyesinde ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nde görevli daire başkanları, büyükşehir belediye başkan danışmanları, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Merkez Komutanı Topçu Albay Murat Yılmaz, Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş ve futbolcular, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, CHP Grup Başkanvekili Zeki Bilgin, büyükşehir belediye meclis üyeleri, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, ulusal ve yerel basın temsilci ve imtiyaz sahipleri, mahalle muhtarları, yakınları, sevenleri ve çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı.

Kısık Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanan Selahattin Turfan, Kırtık mezarlığında defnedildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün daha sonra babası Cemal Ergün ve aile yakınları ile birlikte taziyeleri kabul etti.

Başkan Ergün’ün Acı Günü

Başkan Ergün’ün Acı Günü

Başkan Ergün’ün Acı Günü

Başkan Ergün’ün Acı Günü

Başkan Ergün’ün Acı Günü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim