• BIST 9061.94
  • Altın 2300.267
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0764
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Ergün’den Sultanlara Play-off Morali

Başkan Ergün’den Sultanlara Play-off Morali
Tarihinde ilk kez mücadele ettiği 2. Lig'de büyük başarı göstererek Bursa'da oynanacak olan play-off gurubunda oynamaya hak kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor...

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği 2. Lig'de büyük başarı göstererek Bursa'da oynanacak olan play-off gurubunda oynamaya hak kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün konuğu oldu. Takıma Bursa'da başarı dileklerinde bulunan Başkan Ergün, "İnanıyorum ki play-off müsabakalarında da Manisa'mızı en iyi şekilde temsil edeceksiniz" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bursa'da oynanacak olan play-off müsabakalarında mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımını yemekte ağırladı. Sultan Kafe'de düzenlenen yemeğe Başkan Ergün'ün yanı sıra, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Voleybol Antrenörü Süleyman Bozkan, teknik ekip ve oyuncular katıldı. Bursa'dan güzel sonuçlarla dönmek istediklerini belirten Takım Kaptanı Ayşin Moran," Zorlu bir süreçten geçtik. Bu süreçte yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Özellikle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, desteğini bizden hiç esirgemedi. Play-off'tan da hayırlı haberler ile dönmek istiyoruz" dedi.

BAŞARI'DA EN BÜYÜK EMEK BAŞKAN ERGÜN'ÜN

Moran'ın ardından söz alan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün ise, "Kazanılan bu başarıda şüphesiz ki en büyük emeği Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün vermiştir. 6 sene önce başladığımız bu görevde, bu güne kadar Manisa'da sporun ve sporcuların nasıl geliştiğini artık anlatmaya gerek yok. Sporun içinden gelen bir başkan olarak, bugüne kadar biz sizin çizdiğiniz hedef doğrultusunda çalıştık. Bizlere her zaman destekte bulundunuz. Biz de sizi mahcup etmemek için çalıştık" şeklinde konuştu.

MANİSA'YI EN ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE ÇALIŞTIK

Ergün, bugüne kadar Manisa'yı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını vurgulayarak, "Geçtiğimiz yıllarda Belediyespor'da birkaç branş vardı. Şimdi 13 branş ile binlerce Manisalı çocuğu spor yaptıran bir kulübüz. Tabii sizlerinde öncülüğünde gerçekleşen tesisleşme ile beraber yavaş yavaş başarılar da gelmeye başladı. Voleybolda da yaklaşık 4-5 senedir mücadele ediyoruz. Orada da yönetim kurulumuzdan görevlendirdiğimiz Tolga Tunç Çalışkan önderliğinde kısa dönemde büyük başarılar yakaladık. Yeni kurulmuş bir şube olarak birinci ligin kapısına kadar geldik. Sizin emeğiniz, destekleriniz sayesinde bugünlere geldik. Bugüne kadar Manisa'yı da en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık" dedi.

SONUÇ NE OLURSA OLSUN SULTANLAR BAŞARDI

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'nın tarihinde ilk kez mücadele ettiği 2. Lig'de büyük başarı gösterdiğini de vurgulayan Ergün," Bursa'da da sizi ve Manisa'yı çok güzel bir şekilde temsil edeceklerinden eminiz. Orada sonuç ne olursa olsun, onlar bu sene başardılar. Elbette hedefimiz şampiyonluk. O takımların içinde hiç bir şey kaybetmeyecek tek takım Manisa Büyükşehir Belediyespor'dur. Bu rahatlıkla inşallah başarılı olacaklarına inanıyoruz. Gerçekten çok kaliteli bir ekibimiz var. Allah onları mahcup etmesin" diye konuştu.

MANİSA SPORU İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Belediyelerin Türk sporunda yer almasıyla ilgili yapılan eleştirilere de değinen Ergün, "Gerçek şu ki Belediyeler ve sizin gibi sporu seven başkanlar olmaza, ne bir tesis, ne de böyle güzel başarılar elde edilebilir. Biz elbette A takım düzeyinde dışarıdan da olsa bu ülkenin insanlarına bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Manisa da yaklaşık 3-4 bin çocuğu eğitmeye ve vatanına milletine yararlı insanlar haline getirmeye çalışıyoruz. İnşallah buna da her zaman en iyi şekilde devam edeceğiz. O nedenle arkadaşlarım adına sizlere bir kere daha teşekkür ediyorum" dedi.

GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZ

2. lig büyük başarı göstererek play-off gurubunda mücadele etmeye hak kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'nı tebrik ederek sözlerine başlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, "Biz tabi ki hem profesyonel futbolun yanında, hem voleybol ve 13 branşımızda desteğimizi elimizden gelen imkanlar doğrultusunda vermeye çalışıyoruz. Spor kardeşlik ve barıştır. Hem kişinin fiziksel gelişimini hem zihinsel gelişimini, hem de toplumda faydalı birer birey haline gelebilecek arkadaşlık duygularının bir öncülüğüdür. Bizlerde ülkenin geleceği için, içinde bulunduğumuz yaşam şartlarında gençlerimize sahip çıkma duygusuyla destek vermeye çalışıyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Sonuçta sizlerde bunun birer parçasısınız. Bu anlamda alt yapımızda da 3 bin 500'e yaklaşan alt yapı öğrencilerimizin olmasından büyük gurur duyuyoruz. Bütün branşlarda görev alan arkadaşlarımıza bir kere daha teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

SULTANLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Bursa'da oynanacak olan play-off müsabakalarında Büyükşehir'in Sultanları'na başarılar dileyerek sözlerine son veren Başkan Ergün, "İnanıyorum ki Bursa'da, Manisa'yı ve kulübümüzü en güzel şekilde temsil edeceksiniz. Sizler zaten inançlı ve başarılısınız. Play-off'ta da bunu başaracak güce sahipsiniz. İnandığınız zaman zaten başarı kendiliğinden geliyor. Çok güzel bir birlikteliğiniz var. İlk etap play-off grubunda da istenen sonuçları alarak, inşallah finallerde birlikte olacağız. Ben bir kere daha verdiğiniz destek ve katkılardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Emeği geçen Voleybol Şube Sorumlumuz Tolga Tunç Çalışkan ve diğer bütün yöneticilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesporlu Bayan Voleybolcular da, Başkan Ergün'e destekleri için teşekkür ederek Bursa'da başarı sözü verdi.

Başkan Ergün’den Sultanlara Play-off Morali

Başkan Ergün’den Sultanlara Play-off Morali

Başkan Ergün’den Sultanlara Play-off Morali

Başkan Ergün’den Sultanlara Play-off Morali

Başkan Ergün’den Sultanlara Play-off Morali

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim