• BIST 9548.09
  • Altın 2492.767
  • Dolar 32.5067
  • Euro 34.5674
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Ergün’den Şehit Ailelerine Taziye Ziyareti

Başkan Ergün’den Şehit Ailelerine Taziye Ziyareti
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, art arda 2 şehit veren Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesinde şehit ailelerine taziye ziyaretinde...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, art arda 2 şehit veren Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesinde şehit ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Acılı ailelere başsağlığı ve sabır dileklerini ileten Başkan Ergün, tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi. Başkan Ergün, şehit ailelerine onları yalnız bırakmayacaklarını da söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Dilek Mahallesinde ilk olarak Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Şevket Kolankaya'nın kederli ailesini ziyaret etti. Baba Yaşar Kolankaya'ya ve şehidin yakınlarına başsağlığı dileyen Başkan Ergün, hain terör örgütüne yönelik operasyonlarda hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diledi. Şehidin ruhuna ithafen Kur'an-ı Kerim okundu, eller hep birlikte semaya açılarak dua edildi. Ardından acılı anne Gürbüz Kolankaya ile şehidin eşi Mürüvet Kolankaya'ya da taziye dileklerini ileten Başkan Ergün, şehidin minik oğlu Güney'i sevdi.

BEN DE ŞEHİT OLMAYA HAZIRIM

Başkan Ergün ve beraberindekilerin ikinci durağı, Aralık 2015'te Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 24 yaşındaki Jandarma Komando Uzman Çavuş Erdoğan Kaya'nın evi oldu. Acılı baba Tuncay Kaya ile bir araya gelen Başkan Ergün, baba Kaya'ya başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. Yaşadığı acı dolu günleri anlatan Baba Tuncay Kaya, "Bu vatanı böldürmeyeceğiz. Gerekirse beni de alsınlar askere. Ben de şehit olmaya hazırım" dedi. Acılı aileye yardım elini uzatan Başkan Ergün, evin eşyalarının yenilenmesi ve tadilatının yapılması için talimat verdi.

ŞEHİTLER ÖLMEZ

Taziye ziyaretlerinin ardından şehitlerin kabirlerini de ziyaret eden Başkan Ergün, mezarlıkta dua etti. Yaşanan acıların ve terör belasının son bulmasını temenni eden Başkan Ergün, "Bin yıldır bu topraklarda kardeşçe yaşıyoruz. Bu kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek. Gencecik evlatlarımızı toprağa düşüren terör belasının ülkemizden temizlenmesini, kahr-ı perişan olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum. Şehitler ölmez" dedi. Başkan Ergün, daha sonra mahalle kıraathanesinde Dilek Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek hem mahallelinin sorunlarını dinledi, hem de taziye dileklerini iletti.

Başkan Ergün’den Şehit Ailelerine Taziye Ziyareti

Başkan Ergün’den Şehit Ailelerine Taziye Ziyareti

Başkan Ergün’den Şehit Ailelerine Taziye Ziyareti

Başkan Ergün’den Şehit Ailelerine Taziye Ziyareti

Başkan Ergün’den Şehit Ailelerine Taziye Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim