• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Ergün’den Manisaspor’a Büyük Destek

Başkan Ergün’den Manisaspor’a Büyük Destek
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cumartesi günü şampiyonluk maçına çıkacak olan Manisaspor'a verdiği sözü yerine getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cumartesi günü şampiyonluk maçına çıkacak olan Manisaspor'a verdiği sözü yerine getirdi. Gümüşhane maçını kazanmaları halinde futbolculara 10'ar bin TL prim vereceğini ifade eden Başkan Ergün'ün, 28 Nisan Perşembe günü galibiyet primlerini hesaba yatıracağı belirtildi. Öte yandan Sivas Belediyespor maçı öncesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından alınacak olan 5 bin bilet okullara dağıtılacak.

Cumartesi günü Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Sivas Belediyespor ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Manisaspor'a Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den destek geldi. Gümüşhane maçını kazanmaları halinde futbolculara 10'ar bin TL prim sözü veren Başkan Ergün'ün, 28 Nisan Perşembe günü primleri hesaba yatıracağı öğrenildi. Sivas Belediyespor maçı öncesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak 5 bin adet bilet alacaklarını ifade eden Başkan Ergün, "Takımımız şampiyonluk yolunda çok önemli bir maça çıkıyor. Bizde imkânlarımız doğrultusunda bugüne kadar her türlü desteği verdik, vermeye devam ediyoruz. Alacağımız 5 bin adet bileti okullarımıza dağıtacağız. Temennimiz Cumartesi günü tribünlerin dolması ve 90 dakika sonunda şehrimizin şampiyonluk coşkusunu yaşaması yönünde. Cumartesi günü Manisaspor atkısını, formasını alan Manisa 19 Mayıs Stadı'nı doldursun, hep birlikte bu coşkuyu yaşayalım" dedi. Cumartesi oynanacak olan karşılaşmada kendisinin de tribündeki yerini alacağını ifade eden Başkan Ergün, "Temennimiz elde edeceğimiz galibiyetle PTT 1. Lig'e yükselmek ve bu başarıyı bir üst ligde de sürdürmektir. İnşallah Manisaspor'u hak ettiği yere, eski günlerine döndüreceğiz" şeklinde konuştu.

ŞEHİR SİYAH-BEYAZA BÜRÜNECEK

Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sivas Belediyespor ile oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde şehri siyah-beyaz bayraklarla donatıyor. Şimdiden şampiyonluk havasının yaşandığı Manisa'da, Cumartesi günü şehrin dört bir yanında şampiyonluk kutlamaları yapılması planlanıyor.

Başkan Ergün’den Manisaspor’a Büyük Destek

Başkan Ergün’den Manisaspor’a Büyük Destek

Başkan Ergün’den Manisaspor’a Büyük Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim