• BIST 9051.7
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Ergün’den İller Bankası’na Teşekkür Ziyareti

Başkan Ergün’den İller Bankası’na Teşekkür Ziyareti
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Manisa'da hayata geçirdikleri yatırımlara verdikleri destekler nedeniyle Dedeoğlu'na teşekkür eden Başkan Ergün, "Verdiğiniz desteklerle birlikte ilimizde önemli projeleri hayata geçirdik. Bundan sonraki süreçte de işbirliğimizin artarak devam edeceğine olan inancım tam" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin son dönemde hayata geçirdiği projelere kredi desteği sağlayan İller Bankası, Manisa'da yatırımların önünü açtı. Bu kapsamda Ankara ziyaretinde İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu'nu ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Dedeoğlu'na verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti. Başkan Ergün'e İller Bankası ziyaretinde Maski Genel Müdürü Yakup Koç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Eryılmaz ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç'ta eşlik etti.

ÖNEMLİ YATIRIMLAR HAYATA GEÇİYOR

İller Bankası'nın destekleriyle Manisa'da son dönemde önemli yatırımları bir bir hayata geçirmeye başladıklarını hatırlatan Başkan Ergün, "Yakın dönemde temelini atacağımız Katı Atık Bertaraf Tesisleri noktasında İller Bankası'nın önemli desteklerini yanımızda hissettik. Manisa'nın 40 yıldır kanayan yarası haline gelen çöp sorununu çözecek olan bu tesis ilimiz açısından büyük önem taşıyor" dedi.

ATIK SU ARITMA TESİSLERİ'NİN İHALELERİ TAMAMLANDI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yine İller Bankası'nın destekleriyle Manisa Merkez, Soma, Gördes ve Turgutlu'ya yeni Atık Su Arıtma Tesisi yapılacağını hatırlatarak, "Bu tesislerimizin ihaleleri yapıldı. Saydığımız bu tesisler şehrimiz için büyük önem taşıyor. Bu süreçte İller Bankası'nın desteğini hep yanımızda hissettik. Genel Müdürümüz Sayın Dedeoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MANİSA'YI ÖNEMSİYORUZ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu, Manisa'nın kendilerinde ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Manisa'yı her zaman önemsediklerini dile getiren Dedeoğlu, "Manisa'da sizlerin öncülüğünde hayata geçen projelere bizde gerekli desteği sağladık. Bundan sonraki süreçte de her zaman ilimiz yararına olacak her türlü projede yanınızda olduğumuzun bilinmesini istiyorum" dedi.

Başkan Ergün’den İller Bankası’na Teşekkür Ziyareti

Başkan Ergün’den İller Bankası’na Teşekkür Ziyareti

Başkan Ergün’den İller Bankası’na Teşekkür Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim