• BIST 9524.59
  • Altın 2493.68
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.664
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Ergün Yabancı Konuklarını Ağırladı

Başkan Ergün Yabancı Konuklarını Ağırladı
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu yıl 476'ncısı düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında Manisa'ya gelen yabancı...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu yıl 476'ncısı düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında Manisa'ya gelen yabancı konuklara ve kardeş belediye temsilcilerine Kültür Merkezi Fuayesi'nde kokteyl verdi.

Bu yıl 476.'sı düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'ne katılmak üzere Manisa'ya gelen yabancı konuklar ve kardeş belediyeler onuruna kokteyl verildi. Kokteyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran ve Mahmut Bilgen, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, yabancı ülkelerden gelen konuklar ve kardeş belediyelerin temsilcileri katıldı.

Kokteyle katılan yabancı konuklarla tek tek ilgilenen Başkan Ergün, yaptığı konuşmada bu yıl 476.'sı düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'nde yabancı konuklar ve kardeş belediye temsilcileri ile bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek" Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, şehrimizin geçmişten günümüze değişmeyen geleneğidir. Bu vesileyle biz de bu güzelliklerin yaşatılması ve daha iyi noktalara getirilmesi amacındayız. Bu tür festivallerin ülkeler arası ekonomik, kültürel ve sosyal birlikteliklerin oluşmasına bir vesile olduğunu düşünüyorum. Değerli dostlarımızı Manisa'da ağırlamaktan dolayı mutluluğumu dile getirmek istiyorum. Umut ediyorum ki bu güzel birlikteliğimizi gelecek kuşaklara da taşırız" dedi.

Ülkemizde son aylarda artan terör olayları nedeniyle bu yıl Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'nde eğlenceye yönelik etkinliklerde kısıtlamaya gidildiğini vurgulayan Başkan Ergün, "Ülkemiz büyük, devletimiz güçlüdür, bu zor günlerin de üstesinden gelecektir. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha canlı festivallerde sizleri tekrar konuk ederiz. Ümit ediyorum ki Manisa'mızdan güzel anılarla sizleri uğurlarız" dedi.

KARŞILIKLI HEDİYE DEĞİŞİMİ

Başkan Ergün, konuşmasının ardından yabancı konuklara ve kardeş belediyelerin temsilcilerine Manisa hatırası ürünler ile çeşitli hediyeler verdi. Yabancı konuklarda Başkan Ergün'e ülkelerinden getirdikleri hediyeleri takdim etti. Hediye değişiminde konuşan yabancı ülkelerin temsilcileri Manisa'ya her gelişlerinde kentin güzelleştiğine şahit olduklarını belirterek, "Manisa'nın değiştiğini ve güzelleştiğini her gelişimizde fark ediyoruz. Bu nedenle kentin güzelleşmesine ve gelişmesine katkı sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizleri burada konuk ettiğiniz için sizlere ayrıca teşekkür ederiz" dediler. Konuşmalar ve hediyeleşmelerin ardından tören, düzenlenen kokteylle sona erdi.

Başkan Ergün Yabancı Konuklarını Ağırladı

Başkan Ergün Yabancı Konuklarını Ağırladı

Başkan Ergün Yabancı Konuklarını Ağırladı

Başkan Ergün Yabancı Konuklarını Ağırladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim