• BIST 9693.46
  • Altın 2501.23
  • Dolar 32.5679
  • Euro 34.7715
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan Ergün Soma’da temaslarda bulundu

Başkan Ergün Soma’da temaslarda bulundu
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma ilçesinde hem hizmetleri inceledi, hem de binlerce vatandaşla el sıkıştı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma ilçesinde hem hizmetleri inceledi, hem de binlerce vatandaşla el sıkıştı.

S.S. Soma Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Manisa Büyükşehir Belediyesinin Soma'da yaptığı hizmetlerden duyduğu memnuniyeti Başkan Ergün için hazırladıkları teşekkür pankartıyla gösterdi. Soma temasları kapsamında Büyükşehir Belediyesinin hizmetleri incelemenin yanı sıra binlerce vatandaşla tek tek tokalaşan ve temas kuran Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kooperatif üyeleri tarafından çiçeklerle karşılandı. Kooperatif Başkanı Mehmet Yağcı, Başkan Ergün'ün yanına gelerek hizmetleri nedeniyle teşekkür etti ve çiçek takdim etti. Soma'nın ve Somalı vatandaşların her şeyin en iyisini hak ettiğini belirten Başkan Ergün de, nezaketleri nedeniyle Kooperatif Başkanı Yağcı ve kooperatif üyelerine nezaketleri dolayısıyla teşekkür etti. Kooperatifi gezen ve Başkan Yağcı'dan bilgi alan Başkan Ergün, kooperatif ziyaretini kooperatif üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirerek tamamladı.

Soma'nın mezbahası artık daha modern

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma ilçesinde hizmet veren mezbahası baştan aşağı yenilenerek modern bir görünüme kavuşturuldu. İlçe ziyaretinde mezbahada incelemelerde bulunan Başkan Ergün, yapılan çalışmaların son çıkan küçük kapasiteli kesimhane yönetmeliğine uygun bir şekilde yapıldığını belirtti.

Başkan Ergün'e incelemeleri esnasında Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Büyükşehir ve MASKİ daire başkanları, meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Soma Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Yıldırım da eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenen mezbahada yapılan çalışmaları dikkatle inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Büyükşehir Belediyemiz tarafından mezbahada bulunan ekipmanlar yenilendi. Bunun yanı sıra binanın fiziki iyileştirmesi de yapıldı. Son çıkan küçük kapasiteli kesimhane yönetmeliğine uygun bir şekilde yapılan çalışmaların ardından mezbaha Manisa İl Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından da onaylandı" dedi.

Atatürk Caddesi yepyeni görünüme kavuşacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma'nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirilen yol ve tretuvar düzenlemesi çalışmalarını da yerinde inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Soma'nın prestij caddelerinden olan ve Somalı vatandaşların sıklıkla kullandığı Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirdiği yol ve tretuvar düzenleme çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Yüklenici firma yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ayrıca vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Başkan Ergün, Atatürk Caddesi'nin Soma ilçesi için çok önemli olduğunu belirtti. Atatürk Caddesi'nde güzel bir çalışmanın hayata geçirildiğini dile getiren Başkan Ergün, "Atatürk Caddesi, Soma için prestij caddesi konumunda. Bu nedenle biz de burayı hak ettiği modern hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Atatürk Caddesi, yepyeni bir görünüme kavuşacak" dedi.

"Yaklaşık 10 milyon lira bedelle yenileniyor"

Atatürk Caddesi'nde MASKİ Genel Müdürlüğü kanalıyla yağmur suyu drenaj hattı döşeme çalışmalarının da yapıldığını dile getiren Başkan Ergün, "Yağışlı havalarda bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın su birikintilerine maruz kalmamasına büyük önem gösteriyoruz. Bu nedenle gerekli çalışmaları yaparak yağmur suyu drenaj hattının döşemesini gerçekleştirdik. Sadece Atatürk Caddesi'ne ısıtma sistemi hariç yaklaşık 10 milyon lira harcama yapılıyor. Bundan sonraki süreçte vatandaşlarımızın sıkıntıları bitecek" diye konuştu.

Başkan Ergün'e incelemeleri esnasında eşlik eden Kurtuluş Mahalle Muhtarı Nihat Şehit, mahallelerine gerçekleştirilen hizmetler nedeniyle teşekkürlerini iletti.

Başkan Ergün Soma’da temaslarda bulundu

Başkan Ergün Soma’da temaslarda bulundu

Başkan Ergün Soma’da temaslarda bulundu

Başkan Ergün Soma’da temaslarda bulundu

Başkan Ergün Soma’da temaslarda bulundu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim