• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Ergün Manisaspor’u Konuk Etti

Başkan Ergün Manisaspor’u Konuk Etti
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, Teknik Direktör Taner Taşkın ve futbolcuları makamında konuk etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, Teknik Direktör Taner Taşkın ve futbolcuları makamında konuk etti. Kendisindeki Manisaspor sevdasının hiçbir zaman dinmeyeceğini ifade eden Başkan Ergün, "Son dönemde elde ettiğiniz başarılarla gurur duyuyoruz. Bundan sonraki süreçte Manisa Büyükşehir Belediyesi ve şahsım olarak, kullanabileceğim tüm faktörleri, sponsorları hayata geçireceğimin sözünü veriyorum" diye konuştu.

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, Teknik Direktör Taner Taşkın ve futbolcular ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette takım kaptanı Erdi Öner çiçek takdim ederek 45 numaralı ve üzerinde Cengiz Ergün yazılı formayı Başkan Ergün'e hediye etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü kulübün onursal başkanı ilan ettiklerini hatırlatan Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, "Sizin böyle bir misyonunuz var. Çocuklarımız gerçekten teknik heyetimizle ciddi başarılara imza atıyorlar. Yok denilebilecek imkanlarda büyük fedakarlıklar yapıyoruz. Takım olma yolunda önemli mesafe kaydettik. Futbolcularımız, Manisa'yı temsil ettiklerinin farkındalar. Tabi ki biz geçmişten kaynaklanan sıkıntılardan dolayı bazı sözlerimizi yerine getiremiyoruz. Zaman zaman büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Bunları sizinle paylaşalım neler yapabiliriz, görüşelim diye sizleri ziyaret etmek istedik. Sizin, Manisaspor sevdanızı biliyoruz. Bu konuda duyarlı olacağınıza olan inancımız tam. Tabi müsait olduğunuz sürece sizleri maçlarımızda da görmek istiyoruz. Bunu canı gönülden talep ediyoruz" dedi.

"MANİSASPOR BİZİM YUVAMIZ"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise sporun içinden gelen birisi olarak yıllarca Manisaspor kulübünde hizmet vermiş olmanın gururunu yaşadığını belirterek, "Biz yıllarca bu kulübün içinde sevinci de, üzüntüyü de yaşadık. Manisaspor, bizim yuvamız. Bunu her platformda ifade ediyorum. Zaman zaman kişisel egolar ve içinde bulunduğumuz siyasi konumlar nedeniyle uzakta da kalsak biz her zaman Manisasporluyuz. Bugün bizim damarımızı kesseler içinde Manisaspor vardır. Bu hep böyle oldu, bundan sonrada öyle olacaktır" dedi.

"MANİSASPOR VE MANİSA BBSK'NIN HAYALİNİ KURDUK"

Manisaspor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor oluşumunun geçmişte hep hayalini kurduklarını dile getiren Başkan Ergün, "Hep bunun arzusuyla yaşadık. Ümit ediyorum ki bundan sonraki süreçte bu olacaktır. Son dönemde alt yapımızdan yetişen hangi futbolcu istendiyse Manisaspor'a verdik. Ayrı gayri düşünmedik. Bu sene sahada gösterdiğiniz başarı gerçekten takdire değer. Teknik heyet, kadro ve futbolcuları kutluyorum. Bu yokluk döneminde, bu kadar sıkıntı içerisinde takımı bu noktaya getirmiş olmanızdan dolayı sizleri kutluyorum" diye konuştu.

"VERDİĞİMİZ DESTEKLERİN KARŞILIĞINI GÖRMEYE BAŞLADIK"

Takımın Sivas Belediyespor ile deplasmanda oynadığı maçı hatırlatan Başkan Ergün, "Sivas maçı öncesinde yaptığımız istişarelerde Sivas galibiyetinin primlerini biz vereceğiz dedik. Siz de gittiniz çatır çatır yendiniz, biz de üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Devre arası Antalya kampı ile ilgili taleplerinizi yerine getirdik. Bunların karşılığını sonuçlara da yansıtmaya başladınız. Takımda daha güzel bir ortamın oluştuğunu görüyoruz. Bu bizim için mutluluk verici" şeklinde konuştu.

"TÜM İMKANLARI KULLANACAĞIMIN SÖZÜNÜ VERİYORUM"

Manisaspor camiasına ve Manisa'ya önemli mesajlar veren Başkan Ergün, "Şunun iyi bilinmesini istiyorum. Bundan sonraki süreçte Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, şahsım olarak, kullanabileceğim tüm faktörleri, sponsorları hayata geçireceğimin sözünü veriyorum. İmkanlarımız doğrultusunda sahada akıttığınız terinizin karşılığını da alacağınızı burada ifade etmek istiyorum. Amacımız kulübümüzün sezon sonuna kadar şu andaki konumunu korumasını sağlamak ve bir üst lige çıkmasını sağlamak. Tabi inşallah Büyükşehir Belediyespor'un da bir üst lige çıkmasını temenni ediyorum. Manisa'mızın gururu ve temsilcileri bu iki kulübümüze destek olmak bizimde görevlerimiz arasında" dedi.

"SPORA DESTEK OLMAZSA OLMAZIMIZ"

Spor camialarının sadece futbol kulübü olarak düşünülmemesi gerektiğinin altını çizen Başkan Ergün, "Spor demek, gençlere sahip çıkarak onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak demektir. Bugün, Manisaspor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor'da farklı branşlarda binlerce sporcu çocuğumuz var. Bu çocuklarımızı Türkiye'nin geleceği için hazırlamak, onların kendilerine olan özgüvenlerini arttırmak ve kahve köşelerinden kurtarmak için spora destek olmazsa olmazımız. Spor; kardeşlik, barış, birlik ve beraberliktir. Biz hep böyle baktık bundan sonrada öyle bakacağız" şeklinde konuştu.

"EYÜPSPOR GALİBİYETİNİN PRİMLERİNİ VERECEĞİZ"

Manisaspor'u geçtiğimiz hafta elde ettiği Eyüpspor galibiyeti nedeniyle kutlayan Başkan Ergün, "Geçtiğimiz hafta çok güzel bir galibiyet elde ettiniz. Allah nasip ederse bunun da karşılığını hemen yerine getireceğiz. 5 Ocak Perşembe günü bu ödemeleri gerçekleştireceğiz" dedi.

Manisaspor Takım Kaptanı Erdi Öner de kendilerini makamında ağırladığı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ederek, "Bize umut verici her şeyi söylediniz. Sizin Manisaspor için geçmişte neler yaptığınız, bu kulübü nerelere getirdiğiniz herkes tarafından biliniyor. Biz o zaman olmasak da şu anda bu armayı taşıdığımızda hissedebiliyoruz. Spora, geniş açıdan bakıyorsunuz. Manisa'nın geleceği ve genç kardeşlerimiz için düşüncüleriniz bizleri mutlu etti. Biz, bu şehrin lokomotifi olduğumuzun farkındayız. Şu anki içinde bulunduğumuz durum ve sizlerin verdiğiniz destekler ileriye umutla bakmamıza neden oluyor. Şehrin en büyüğü olarak sizlerin sözüyle bu şehirde nelerin değişeceğini biliyoruz. Verdiğiniz destekler için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

"DESTEĞİNİZLE YENİDEN KENDİMİZİ GÜÇLÜ HİSSEDECEĞİZ"

Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın da geçtiğimiz yıl acı bir şekilde ligden düştüklerini hatırlatarak, "Bu süreçte çok sıkıntı yaşadık. Futbolda dün yok, önümüze bakmak zorundayız. Bu sene tekrar bir kuvvetle takım kurarak geçen sene düştüğümüz yerden daha hızlı kalkalım diye birbirimize sımsıkı sarıldık. Yaşadığımız sıkıntıları anlattık. Ama bu işin önü arkası maddiyattan geçiyor. Bir yere kadar maddi olarak oyuncularımızla dişimizi sıktık. Bu süreçte yönetim de bizi yalnız bırakmadı. Ama bazen tıkandığımız zamanlar oldu. Sizin daha önce yaptıklarınız ortada. Bu takımı Süper Lig'e kadar taşıyan, yine Manisa'ya bir profesyonel takım daha kazandıran tek başkan sizsiniz. Sizin bu anlamda gücünüz ve enerjiniz fazlasıyla var. Bugün söyledikleriniz bizi umutlandırdı. Yanınızdayız demeniz bile bize yetti. Bizden bu desteği esirgemezseniz, arzuladığımız yere yeniden geleceğiz. Ailemizin içinde yeniden olursanız tekrar kendimizi çok güçlü hissedeceğiz" dedi.

Başkan Ergün Manisaspor’u Konuk Etti

Başkan Ergün Manisaspor’u Konuk Etti

Başkan Ergün Manisaspor’u Konuk Etti

Başkan Ergün Manisaspor’u Konuk Etti

Başkan Ergün Manisaspor’u Konuk Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim