• BIST 8986.16
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Ergün, İtfaiye Erlerine Telsizden Seslendi

Başkan Ergün, İtfaiye Erlerine Telsizden Seslendi
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli ilçesinde yapımı tamamlanan Durasıllı İtfaiye Müfrezesi'nin açılışı yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli ilçesinde yapımı tamamlanan Durasıllı İtfaiye Müfrezesi'nin açılışı yapıldı. Açılışın ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün telsiz ile Manisa'da görev yapan itfaiye personeline seslenerek, "kolay gelsin" dileklerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli ilçesinde vatandaşlara acil durumlarda anında müdahale edilebilmesi adına inşa edilen Durasıllı İtfaiye Müfrezesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Törene Başkan Cengiz Ergün ile birlikte eşi Şeyda Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, eşi Sevgi Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Aytaç Yalçınkaya, Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erdal Nohutçu ve Şehnaz Başaran, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, MHP İl Başkan Vekili Hüsnü Bayraktar, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Yörük, Daire Başkanları, Başkan Danışmanları, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

57 İTFAİYE MÜFREZESİNİN 37'Sİ HAZIR

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "2 yıl önce başladığımız bu süreçte söz verdiğimiz gibi bugün buradayız. Yapılanmamızı tamamladıktan sonra hizmetlerimizi tüm ilçelerimize aktarma noktasına geldik. Her şeyimizle Büyükşehir Belediyemizle, MASKi'mizle, Salihli Belediyemizle sahadayız. Öncelikle Salihli'ye hayırlı olsun. İnsan sağlığı ve önlem alma noktasında sorumluluk itfaiye birimimizdir. Bugün 500'ün üzerinde çalışan personelimiz ile yeni belirlediğimiz 57 tane noktanın 37 tanesi yeni yapılıyor. Bunlardan bir tanesi de buraya yapıldı. Allah kullanmayı nasip etmez inşallah ama önlemi her zaman almamız gerekiyor. 56 tane itfaiye aracını 20 milyon liranın üzerindeki bir rakamla bu noktalara sevk ettik. Değerli daire Başkanımız ve tüm personeline şahsım ve il genelindeki tüm vatandaşlarım adına teşekkür ediyorum. Başlatmış olduğumuz hizmetleri ilçelerde ve mahallelerde yapmak bizim boynumuzun borcudur. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

BAŞKAN KAYDA'DAN BAŞKAN ERGÜN'E TEŞEKKÜR

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Göreve geldiğimiz günlerde tespit ettiğimiz bir eksiklikti. Farklı noktalara müfrezelerin yapılması bizim projelerimizdi ki baktık Büyükşehir Belediyesi projeyi yapmış. Dolayısıyla Büyükşehir'in uhdesinde bulunan Salihli'de birlikte çalıştığımız kardeşlerimiz Manisa'nın örnekleridir. Herhangi bir olay anında kardeşlerimizi görev yerinde bulabilirsiniz. Durasıllı İtfaiye Müfrezesi, civar mahallelere de bakıyor. Yakın mahallelerde yaşanabilecek acil durumlarda anında müdahale edilebilecek. Salihli'nin önünü açtığınız için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve tüm ekibine teşekkür ederim. Ayrıca tüm itfaiyeci arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

BAŞKAN ERGÜN'DEN "KOLAY GELSİN" ANONSU

Başkan Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kadın vatandaşlara çanta dağıttı. Başkan Ergün, telsiz ile Manisa'da görev yapan itfaiye personeline seslenerek, "kolay gelsin" dileklerini iletti.

Başkan Ergün, İtfaiye Erlerine Telsizden Seslendi

Başkan Ergün, İtfaiye Erlerine Telsizden Seslendi

Başkan Ergün, İtfaiye Erlerine Telsizden Seslendi

Başkan Ergün, İtfaiye Erlerine Telsizden Seslendi

Başkan Ergün, İtfaiye Erlerine Telsizden Seslendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim