• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan Ergün Çocuklarla SEK SEK Oynadı

Başkan Ergün Çocuklarla SEK SEK Oynadı
Manisa Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehrin farklı noktaların gerçekleştirdiği etkinliklerle çocukların...

Manisa Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehrin farklı noktaların gerçekleştirdiği etkinliklerle çocukların güzel bir gün geçirmesini sağladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de çocukların oyunlarına eşlik etti. Başkan Ergün, unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunların oynandığı Sokak Oyunları Festivali'nde çocuklarla birlikte sek sek oynadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin farklı noktalarında programlar düzenlendi. Atatürk Kent Parkı ve Manisa Cumhuriyet Meydanı düzenlenen etkinliklerle çocuklar gün boyunca eğlencenin tadını çıkardı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de eşi Şeyda Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, Kültür ve Sosyal İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve MHP İl Başkanı Tanju Balatlı ile birlikte çocukların eğlencesine ortak oldu. Atatürk Kent Parkı'nda düzenlenen etkinliklere katılarak çocukların bayramına ortak olan Başkan Ergün, ilk olarak Atatürk Kent Parkı'nda Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren çocuk kreşinin sergisini gezdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün daha sonra Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerince organize edilen ve unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunlarını çocuklara öğretmek amacıyla hazırlanan "Sokak Oyunları Festivali'ne katıldı. Çocuklara birlik beraberlik ve paylaşmayı da öğreten etkinlikte kısa bir konuşma yapan Başkan Ergün, "Geleceğimiz bu evlatlarımız. Bugün bizler bu görevlerdeyiz, yarın sizler olacaksınız. O açıdan bütün ailelerimize ve öğretmenlerimize büyük görev düşüyor. Ulu Önder Atatürk'ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyeti, Atatürk inkılaplarını hiçbir zaman için unutturmayacağız ve geleceğe taşıyacağız. Daha büyük umutlarla ve daha büyük ülke olma adına bu evlatlarımızı yetiştireceğiz. Bugün üzerimize düşen görev neyse bizler Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımıza fazlasıyla destekte bulunuyoruz. Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum. İnşallah çok daha güzel yarınlar sizlerin olacaktır" diye konuştu.

Sokak Oyunları Festivali'nde daha sonra unutulmaya yüz tutan yağ satarım bal satarım, sek sek, dokuztaş, çuval yarışı, yumurta yarışı, uzuneşek, birdirbir gibi birçok oyun çocuklar tarafından doyasıya oynandı. Çocukların oyunlarına eşlik eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de çocukların oyunlarına eşlik ederek onlarla birlikte sek sek oynadı. Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Başkan Ergün, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Başkan Ergün Çocuklarla SEK SEK Oynadı

Başkan Ergün Çocuklarla SEK SEK Oynadı

Başkan Ergün Çocuklarla SEK SEK Oynadı

Başkan Ergün Çocuklarla SEK SEK Oynadı

Başkan Ergün Çocuklarla SEK SEK Oynadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim