• BIST 9126.46
  • Altın 2324.175
  • Dolar 32.3577
  • Euro 35.0008
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Erdoğan’dan 23 Nisan Mesajı

Başkan Erdoğan’dan 23 Nisan Mesajı
Kütahya'nın Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayımladı.

Kütahya'nın Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayımladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan "Tarihe adını altın harflerle yazdıran milletimiz, en sıkıntılı dönemini 20. yüzyılın ilk çeyreğinde yaşadı. Milletimizi tarih sahnesinden silmek ve bizi ebedi yurdumuz Anadolu'da yok etmek isteyen müttefiklere karşı genç, yaşlı, kadın erkek bütün varlığıyla tarihte eşi, benzeri görülmedik bir mücadele veren ecdadımız, istiklal ve hürriyetine göz dikenlere haddini bildirmiştir. Bu kutlu mücadeleden sonra TBMM'nin Ankara'da açılması, kahraman milletimizin tarih sahnesine ebediyen var olmak üzere yeni bir devletle doğuşu, azim ve kararlılığının göstergesidir. 23 Nisan 1920" deki birlik ve beraberlik ruhunu yitirmedikçe, Anadolu'nun bağrından yetişen "yeni nesil kahramanlar', ecdadından aldığı güç ve ilhamla dün olduğu gibi bu gün de yeni destanlar yazmaya devam edecektir. Yeni destanlar yazan kahramanların ve bize bu toprakları vatan kılan şühedanın üstümüzdeki en büyük hakkı; birlik ve beraberlik içinde daha çok çalışarak, ülkemizi muasır medeniyetin üstüne çıkarmaktır. Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal" in; TBMM'nin açılış yıl dönümünü aynı zamanda çocuk bayramı olarak kutlanmasını istemesinin sebebi; yetişmekte olan yeni neslin, ecdadını ve tarihini tanıyarak ve yüksek niteliklerle donanarak ülkenin geleceğine bu bilinçle hazırlanmalarına dikkat çekmektir. Pazarlar Belediyesi olarak Gazi Mustafa Kemal'in ve Milli kahramanlarımızın armağanı bu vatanı, halkın yönetiminde ve daha güzel bir geleceğe taşınmasına katkı sağlamak ve çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerine destek olmak amacıyla bütün imkanlarını kullanmaktadır" dedi.

Mesajında çocuklara seslenen Başkan Erdoğan, "Sevgili çocuklar, şanlı tarihimizi, istiklal mücadelesi ile yeniden yazarak bizlere bu güzel ülkeyi armağan eden ecdadımızı asla unutmayın. Biliyoruz ki ülkemizin geleceği sizin ellerinizde şekillenecektir. Bizler de sizlere daha iyi bir gelecek hazırlamak için gece-gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizin yarınlara daha mutlu ve umutlu bakabilmesi bizim en büyük mutluluk kaynağımız olacaktır. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ü, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı tebrik ediyor, sizleri sevgiyle kucaklıyor ve gözlerinizden öpüyorum" dedi (MB-EFE)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim