• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan Doğan’dan Birlik Beraberlik Mesajı

Başkan Doğan’dan Birlik Beraberlik Mesajı
İzmit Belediyesi Türk Halk Müziği Gençlik Korosu seslendirdiği türkülerle dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

İzmit Belediyesi Türk Halk Müziği Gençlik Korosu seslendirdiği türkülerle dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Yahya Kaptan mahallesinde bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Şef Kenan Serhat İnce yönetimindeki koronun Türkiye'nin çeşitli illerine ait Türküleri seslendirildiği konseri İzmit Belediyesi Başkanı Dr. Nevzat Doğan izledi.

Türkiye'de yaşanan terör olaylarına karşın şehirde düzenlenen tüm etkinliklere katılmaya özen gösteren ve katıldığı her yerde birlik beraberlik mesajları veren Başkan Doğan, konserde yaptığı konuşmada " sanat çalışmalarına ağırlık veren, sanat dostu bir belediyeyiz. İzmit'in sanayi kenti imajının yanı sıra kültür, sanat ve turizm kenti imajının da olduğuna inanıyoruz. 7 yıldır İzmit Belediyesi olarak şehrimize bazı yenilikler getirdik. Çöp, asfalt, altyapı demiyor, bunları belediyeciliğin rutin işleri olarak görüyoruz Bu çalışmaları dile dahi getirmiyoruz. Sizlerin yaşamına nasıl farklı bir tat katabiliriz onun uğraşı içindeyiz. Emeklilerimiz için emekli evleri, emekli korosu, çocuklarımız için bedava bisikletler, havuzlar, cep sinemaları, hanımların hayatına tat katmak için İZMEK kursları, fitnıss salonları, gençlerimizin hayatına renk katmak için Sarısu Gençlik Kampı projelerini hayata geçirdik. Sanatla yaşantımızı nasıl dolu dolu yaparızı kendimize dert edindik ve Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu ve Emekli Korolarını kurduk " şeklinde konuştu.

Yaşanan terör olayları ve oynanan oyunlar karşısında herkese büyük görev düştüğünü de belirten Başkan Doğan "bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar, ülkemizdeki huzuru, birliği bozmaya çalışıyorlar. Vatanımızı parçalamaya, enerjimizi kendi kendimize harcatmaya çalışıyorlar. Ama onlara fırsat vermeyelim, etkinliklerin içerisinde daha çok yer alalım. Bizleri evlere kapatmaya çalışanlara inat bir olalım, birlik olalım. Bizi bizden koparmanın gayretindeler, bunu yüzyıllardır yapıyorlar. Malazgirt'te, Mohaç'ta, Çanakkale'de de bizi yok etmeye çalıştılar ama başaramadılar. Kağıt üzerinde Anadolu'yu işgal ettiler ama yine başaramadılar. Çünkü Türk milleti bayrağını, vatanını namusu görür; ezanlarını canından önce tutar. Bizim bu mücadelemiz yavrularımızın ülkemizde özgürce yaşaması içindir "açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim