• BIST 9530.85
  • Altın 2474.123
  • Dolar 32.4867
  • Euro 34.6107
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Başkan Doğan’dan AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları’na ziyaret

Başkan Doğan’dan AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları’na ziyaret
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilen Betül Yazıcı ve yönetimine hayırlı olsun...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilen Betül Yazıcı ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilen Betül Yazıcı ve yönetimini ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı, yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundu.AK Parti Kocaeli Teşkilatı binasında gerçekleştirilen ziyarette İzmit Belediyesi meclis üyesi İbrahim Elgin de hazır bulundu. İlçe Kadın Kolları yöneticilerinin eksiksiz katılım sağladığı ziyarette konuşan Başkan Doğan, kadınların her alanda olduğu gibi siyasette de aktif görev almasının çok önemli olduğuna vurgu yaparak, kadınlara güvenlerinin tam olduğunu söyledi. Toplantıda kadınların sorularını yanıtlayan Doğan, teşkilat çalışmalarıyla ilgili de fikir alışverişinde bulundu.

Hayırlı olsun ziyaretinde açıklamalarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Sizlere, siyasette kadınların varlığını ve gücünü gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Memleketin meseleleri için bir araya geliyorsunuz. Ülkemizin, şehrimizin problemlerini konuşup bu şehri yönetenlere destek oluyor, yön veriyorsunuz. Çok önemli bir görev üstleniyorsunuz" dedi.

Türkiye'de son 15 yıldır sağlık alanında büyük dönüşümler yaşandığına da dikkat çeken Doğan, "AK Parti hükümetimiz iktidara geldikten sonra şehrimizde 40 sağlık ocağını yeniledik ve 10 hastane binası açtık. Siyasette düzgün, birikimli, Recep Tayyip Erdoğan gibi vatanını milletini seven ve onun etrafında sadece hizmet etmek için çalışan yöneticiler var olduğu sürece bu hizmetler ve daha fazlası yapılmaya devam edecek. Bizim idealimiz, partimizin ilkeleri çerçevesinde siyaset yapmaktır. Buna en güzel örnek hanımefendilerdir. Her birinize görevlerinizde başarılar diliyorum. Türk kadını burada olduğu sürece ülkemizin bileğini kimse bükemez. Sizin varlığınız, partinin en önemli gücü, enerjisi ve bereketidir. Her zaman sizin yanınızdayız. Geçtiğimiz dönem de kadın kollarımızla güzel çalışmalar yaptık ve sizlerle de başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı da, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a ziyareti için teşekkür ederek, kadınlara yönelik yaptığı projeler için teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim