• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Doğan, tıp öğrencilerini iftarda ağırladı

Başkan Doğan, tıp öğrencilerini iftarda ağırladı
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitim gören 300 öğrenci ile iftar yemeğinde buluştu.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitim gören 300 öğrenci ile iftar yemeğinde buluştu.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerini iftarda ağırladı. Yaklaşık 300 tıp öğrencisiyle İzmit'te bulunan bir restoranda bir araya gelen Başkan Doğan, meslektaşları ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İftar programına Başkan Doğan ve öğrencilerin yanı sıra, iftar programına Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan, Öğrenci Konseyi Genel Sekreteri ve Tıp Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Dürdane Merve Yılmaz da katılım gösterdi.

İftar yemeği öncesinde konuşan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "Doktorluk, insanlığa hizmet etmenin en önemli yollarından biridir. Bu kolay, herkesin yapabileceği bir iş değil. Allah sizleri mahcup etmesin. İzmit Belediyesi olarak genç dostu bir belediyeyiz ve üniversitemize çok değer veriyoruz. Dekanımızla bir dönem aynı binayı paylaşarak çalıştık. Rektörümüz Sadettin beyle de ayrı bir dostluğumuz ve İzmit için güzle çalışmalar içindeyiz. Tıp Fakültemizin şehrimize, ülkemize önemli katkılar sağlıyor. Türkiye'nin gözbebeği üniversitelerinden birinin tıp öğrencisi olmaktan gurur duyabilirsiniz" dedi.

"Bir hekim belediye başkanı olarak da her zaman sizlerle birlikteyiz" ifadelerine yer veren Başkan Doğan, "Her birinize teşekkür ediyor ve derslerinizde başarılar diliyorum. İzmit Belediyesi'nde meslektaş bir ağabeyiniz olduğunuzu unutmayın. Her zaman yanınızdayız. Sizler çok değerlisiniz. Gelecekte ülkemizin sağlığını sizlere emanet edeceğiz" diye konuştu.

Selamlama konuşmalarının ardından okunan ezanla öğrenciler bir arada iftar yemeği yedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim