• BIST 9079.97
  • Altın 2322.335
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.9435
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan Doğan: “Köyler Şehir Konforunda Olacak”

Başkan Doğan: “Köyler Şehir Konforunda Olacak”
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, köylere şehir konforunu getirecek hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, köylere şehir konforunu getirecek hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

Hasancıklar Muhtarı Hayati Yazıcı ve ihtiyar heyeti, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette İzmit Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü koordinatörü Belediye Meclis üyesi Mehmet Çetin de hazır bulundu. Çiçeği burnunda muhtar Yazıcı ve beraberindekiler, Başkan Doğan'a köylerinde yetiştirdikleri ürünlerden hediye ettiler.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Hizmetlerimizde, hiç bir zaman köy, mahalle şehir ayrımına girmiyoruz. Her mahalleye, her sokağa ayrım yapmadan hizmet götürüyoruz. Hasancıklar da bizim gözbebeğimiz. Şehir merkezindeki mahallemize nasıl bakıyorsak Hasancıklar'a da öyle bakıyoruz. Köylerimize tabi ki biraz daha gayret ediyoruz. Çünkü oralar, biraz daha gözden uzakta olduğu için, daha az nüfusun olduğu bölgeler olduğu için bir eksiklik, aksaklık olmasın istiyoruz. Köylerdeki hayvansal atıkların, gübrelerin değerlendirilmesi için biogaz tesisi projemiz var. Projeyi hayata geçirdiğimizde hayvansal atıklar da değerlendirilmiş olacak. Hedefimiz köylerimizin dokusunu bozmadan, şehir konforunu götürmektir. Köylerle ilgili yapacak daha çok şey var. Köylerimizi çok seviyoruz" dedi.

Başkan Nevzat Doğan, muhtarlara çok önem verdiklerini de belirterek, "2009 yılında göreve geldiğimde, muhtarlık birimini kurduk. Bu Türkiye'de bir ilk oldu. Yıllar geçtikçe muhtar hizmet biriminin ne kadar önemli olduğu anlaşıldı ve hükümetimiz bütün belediyelere bunu zorunlu hale getirdi. İzmit Belediyesi olarak muhtarlarımıza her zaman önem verdik. Bundan sonra hep birlikte daha güzel çalışmalar yapacağız. Halkımızın dertlerini bize ulaştırdığınız için, bizim yaptığımız işleri takip ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim