• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 26 °C

Başkan Doğan, Kıbrıslı Öğrencileri Ağırladı

Başkan Doğan, Kıbrıslı Öğrencileri Ağırladı
İzmit Belediyesinin kardeş belediyesi olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Yeniboğaziçi Belediyesi Meclis üyeleri Atalay Talayyurt ile Figen Çağakanlı,...

İzmit Belediyesinin kardeş belediyesi olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Yeniboğaziçi Belediyesi Meclis üyeleri Atalay Talayyurt ile Figen Çağakanlı, bir grup öğrenci ve öğretmen Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kocaeli'ye gelen öğrenciler, kardeş belediyelerini ziyaret ederek Başkan Doğan ile uzun uzun sohbet ettiler. Kardeş belediyenin meclis üyeleri, öğretmen ve öğrencileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Doğan, "Çocukların ulusu olmaz. Dünyanın neresinden gelirse gelsin hepsi aynıdır, hepsi çocuktur. Kalpleri aynı saflıkta yürekleri aynı masum sevgiyle doludur. Tabi ki, Yavru Vatanımızdan gelen çocuklarımız biraz daha bizden biraz daha sıcak geliyor. Milli egemenliğin ilan edildiği, demokrasinin mihenk taşı olan meclisimizin açıldığı gün olan 23 Nisan, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Dünyada hiç kimsenin yapamadığını yaparak çocuklara bayram ilan ettiği gündür" dedi.

Ülkelerin geleceği için kendilerine büyük görev düştüğünü belirten Doğan, "Siz Kıbrıs'ta biz burada yaptığımız çalışmalarımızla ülkelerimizi geliştirip zenginleştireceğiz. Bizden sonrada ülkemiz ve Kıbrıs'ımız daha güzel, daha refah olacak, sonsuza dek var olacak. Bayrağımız gönderlerde, ezanımız minarelerde sonsuza dek kalacak" şeklinde konuştu.

Kıbrıs Yeniboğaziçi Belediyesi Meclis üyesi Atalay Talayyurt'ta kendilerine gösterilen yakın ilgi ve misafirperverliklerden dolayı Başkan Doğan'a teşekkür etti. Belediye Başkanı Doğan, misafirlerine İzmit'in sembolü olan saat kulesinin maketini hediye etti.

Başkan Doğan, Kıbrıslı Öğrencileri Ağırladı

Başkan Doğan, Kıbrıslı Öğrencileri Ağırladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim