• BIST 9090.36
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Doğan, İzmit’in Muhtarlarını Ağırladı

Başkan Doğan, İzmit’in Muhtarlarını Ağırladı
İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan, sık sık muhtarlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor.

İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan, sık sık muhtarlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor.

Son olarak İzmit'e bağlı 102 mahalle muhtarıyla 28 Haziran mahallesindeki Kadın Sosyal Yaşam Merkezi'nde bir araya gelen Başkan Doğan, muhtarları dinledi. Başkan Doğan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı organizasyonuna Aile ve Politikanlar Bakanlığı Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Mehmet Çetin, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile İzmit ilçe sınırlarında yer alan mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarlarla fikir alışverişinin yapıldığı, sohbet ortamında gerçekleşen programda konuşan Başkan Doğan, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sizlerle uyum içerisinde gece gündüz çalışarak başarılı işlere imza attık. Muhtar Hizmet Masamızla sizlere ne kadar değer verdiğimizi göstererek Türkiye'ye örnek olduk. Bu masamız sayesinde sizlerle daha sistemli çalışma imkanı oluşturduk. Her türlü istek ve önerilerinizi masamıza iletebiliyor, isteklerinize kısa sürede cevap alabiliyorsunuz. Haftada en az iki gün sizlerle birlikte mahallerimizi karış karış dolaşıp, vatandaşlarımızın isteklerine yerinde çözümler buluyoruz. Sizlerle güzel bir ekip olduk. Çok çalışıyoruz, güzel hizmetler yapıyoruz, şehrimiz kazanıyor, hepimiz kazanıyoruz. Düzenli bir şekilde bürokratlarımızla sizleri buluşturmaya devam ediyoruz. Ayrıca sizlerin çalışma ofislerinizin oluşturulması, donanımı ve ihtiyaçlarınızın karşılanması için çaba sarf ediyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmasında etkinliğin gerçekleştiği Kadın Sosyal Yaşam Merkezine'de değinen Başkan Doğan "İzmit halkına en güzel şekilde hizmet sunuyoruz. Kadınlarımızın ihtiyacı olabilecek her türlü imkanı bulabilecekleri bu merkezi açtık. Tesisimiz kadınlarımızın emrinde. Yine Cephanelik Mesire Alanı, mahalle Konakları, Gölkay Park, Kültür Tepesi gibi hayata geçirdiğimiz birçok hizmetle İzmit'in marka değeri arttı" dedi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş da yaptığı konuşmasında, "Belediye yönetimi ve muhtarlarımız olarak son derece uyum içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlçemizde elde edilen başarı da bu uyum bir sonucudur. Belediye Başkanımızın bizler için kurduğu ve Türkiye'ye örnek olan Muhtar Masası sayesinde mahallerimize daha hızlı ve daha etkin hizmetler sunabiliyoruz" diyerek belediyenin mahallere yönelik hizmetlerinden son derece memnun olduklarını belirterek Başkan Doğan'a teşekkürlerini iletti.

Başkan Doğan, İzmit’in Muhtarlarını Ağırladı

Başkan Doğan, İzmit’in Muhtarlarını Ağırladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim