• BIST 8718.11
  • Altın 2241.916
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1537
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Başkan Doğan: “Çocuklarımız için tüm imkanımızı seferber ediyoruz”

Başkan Doğan: “Çocuklarımız için tüm imkanımızı seferber ediyoruz”
İzmit Belediyesi ve Kocaeli İmam Hatip Mezunları Derneği (KİHMED) ortaklığında düzenlenen "anne, baba, çocuk okulu" eğitimine katılan İzmit Belediye...

İzmit Belediyesi ve Kocaeli İmam Hatip Mezunları Derneği (KİHMED) ortaklığında düzenlenen "anne, baba, çocuk okulu" eğitimine katılan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "Çocuklarımızın daha bilgili ve donanımlı olmaları için her türlü imkanımızı eğitim için seferber ediyoruz" dedi.

İzmit Belediyesi ile KİHMED ortaklığında düzenlenen "anne baba çocuk okulu" eğitim etkinliği devam ediyor. Proje kapsamında İbni Sinan İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen etkinliğe İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın yanı sıra okul müdürü Mahmut Toksoy, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı. Etkinlikte şair-yazar Yusuf Özkan Özburun öğrencilere önemli bilgiler aktardı.

Programdaki konuşmasında eğitime her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini dile getiren İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "Belediye olarak asli görevlerimiz arasında olmamasına rağmen eğitime destek olmayı kendimize görev kabul ettik. Eğitime yapılacak her yatırımı ülkemizin geleceğine yapılacak yatırım olarak görüyoruz. Okullarımızın daha modern olması, çocuklarımızın daha bilgili ve donanımlı olmaları için her türlü imkanımızı eğitim için seferber ediyoruz. Şimdiye kadar okullarımızda çok amaçlı salonlar, öğretmenler odası, veli bekleme yerleri, kütüphaneler, Atatürk köşeleri, çevre düzenlemeleri yapıyoruz. Okul Hizmet Masası eğitim kurumlarımızın emrindedir" dedi.

Çocukların kendileri için önemli olduğunu dile getiren Başkan Doğan, "Çocuklarımız bizim için çok önemli ve değerli. Çocuklarımız, bayrağımızın, vatanımızın, değerlerimizin, ezanımızın yarınlardaki sahiplerdir. Sizler iyi olursanız bu değerlerimiz de iyi olacaktır. Çocuklarımızı iyi yetiştiremezsek hem değerlerimiz risk altında olacak hem de insanların umutları risk altında olacaktır. İyi bir liderimiz, Cumhurbaşkanımız var. Bu çalışmalarımızı onun sayesinde yapıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olarak ülkemiz üzerine plan kuranların planlarını bozmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Öğrencilere zararlı maddelerden uzak durmaları konusunda nasihat veren Doğan, "Zararlı maddeler var, onlara asla yaklaşmayın. Onlara yaklaşan arkadaşınız varsa ona da mesafe koyun. Zararlı işlerle işimiz yok, bizim işimiz faydalı işlerle. Kendisine zarar veren bir insanın başkasına faydası olmaz. İnterneti de akıllı kullanalım. Sakın internet bağımlısı olup zamanımızı boşa harcamayalım. Bol bol kitap okuyun, sosyal faaliyetlerle uğraşın" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim