• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Doğan, "Bekirdere Şehrimizin Parlayan Yıldızı Oldu"

Başkan Doğan, "Bekirdere Şehrimizin Parlayan Yıldızı Oldu"
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahalleri karış karış dolaşıp, ihtiyaçları yerinde tespit etmeye devam ediyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahalleri karış karış dolaşıp, ihtiyaçları yerinde tespit etmeye devam ediyor.

Göreve geldiği ilk günden itibaren makamda değil sahada belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Bekirdere'de de adım atmadık cadde sokak bırakmadı. Belediyenin teknik ekibiyle birlikte gerçekleştirilen inceleme gezisinde mahalle muhtarı Adnan Birim de hazır bulundu. Esnafları da ziyaret edip hayırlı kazançlar dileyen Başkan Doğan, vatandaşların da istek ve şikâyetlerini dinledi. İnceleme gezisiyle ilgili olarak konuşan Doğan " incelememizde gördük ki, mahallemizde artık yapacak çok işimiz kalmadı. Kaldırım, merdiven gibi bazı teknik tespitlerimiz oldu onları da en kısa zamanda tamamlayacağız. Alt yapı çalışmalarını da Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz tamamladıktan sonra bizde diğer düzenlemelerimizi yapacağız. Mahallemizdeki okullarımızın, camilerimizin ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bundan sonra mahallemizin değerine değer katacak hizmetler yapmaya devam edeceğiz " dedi. Başkan Doğan, muhtarlık binası altında oluşturulan ve yakında faaliyete geçecek fitness salonunda da incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.

Bekirdere ve Mehmet Ali Paşa mahallelerinin yıllarca şehirden kopuk kaldığını da söyleyen Başkan Doğan, "Göreve geldiğimiz günden itibaren bu bölgemize yükleniyoruz. Bir zamanlar unutulan, hizmet alamayan mahallemiz artık şehrimizin parlayan yıldızı oldu. Özellikle Cephanelik bölgemizde başlattığımız Kadın Sosyal Yaşam Merkezi, Cephanelik Spor Kompleksi, mesire alanı, restoranlar, kafeler ve yapımı devam eden Şehir Hastanesi projesi bölgenin cehresini değiştirdi. Her şey güzel ama yarın daha da güzel olacak" diye konuştu.

Vatandaşlar da İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı sık sık mahallelerinde görmekten büyük mutluluk duyduklarını söylediler.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim