• BIST 9524.59
  • Altın 2526.553
  • Dolar 32.5746
  • Euro 34.6658
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Doğan, "50-100 Yıl Sonrasını Düşünerek Çalışıyoruz"

Başkan Doğan, "50-100 Yıl Sonrasını Düşünerek Çalışıyoruz"
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı Goodyear Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İsmail Özkar ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı Goodyear Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İsmail Özkar ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ziyaret sırasında yaptığı açıklamada "Şehrimizin ulaşımında önemli işler yapıyorsunuz. Kocaeli'nde şehir içi ulaşımda yeni adımlar atılıyor. Bizler de yeni otoparkların, yeni meydanların, şehirde açtığımız yeni yolların daha geniş, daha geleceğe yönelik olmasını arzu ediyor ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. İzmit Belediyesi olarak 50 yıl, 100 yıl sonrasını düşünerek çalışıyoruz" dedi.

İsmail Özkar'ın aynı zamanda muhtar olduğunu hatırlatan Başkan Doğan, muhtarlara yönelik yaptıkları çalışmalardan örnekler vererek, "Muhtarlarımızla ilgili önemli çalışmaların temel adımlarını İzmit Belediyesi'nde attık. Göreve gelir gelmez muhtar hizmet birimimizi kurduk. 102 muhtarımızla halkımızın her işini yapma konusunda çok güzel işbirliği içerisindeyiz. Muhtar Hizmet Masamız hükümetimiz tarafından model alınarak bütün belediyelerde Muhtarlık Müdürlüğü zorunlu hale getirilmiştir. Bu bizim modelimizdi. 4 yıldır Muhtar Günü olarak bir gün kutluyorduk. Hükümetimiz bu günü muhtar günü ilan etti ve tüm Türkiye'de muhtar günü kutlanacak. Yeni Türkiye'nin yeni İzmit'ini hazırlıyoruz. Biz koltuktan güç alan değil, koltuğa güç veren anlayışta çalışıyoruz, hizmetlerimizi ona göre yapıyoruz" şeklinde konuştu.

İzmit Belediye Başkanı Doğan'ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden İsmail Özkar, "Başka bir bölgede olmamıza rağmen Başkanımızın güzel çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Kendisine bölgemize ait ulaşım ve taşımacılık ile ilgili sıkıntılarımızı dile getirdik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim