• BIST 9693.46
  • Altın 2496.132
  • Dolar 32.475
  • Euro 34.6284
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

BAŞKAN-DER’den “başkanlık sistemi”ne tam destek

BAŞKAN-DER’den “başkanlık sistemi”ne tam destek
Başkanlık Sistemi Tanıtım Harekâtı Derneği (BAŞKAN-DER) Yönetim Kurulu Başkanı Gözde Dinçer, "Bizler doğusu, batısı demeden terör lanetine yenilmeden,...

Başkanlık Sistemi Tanıtım Harekâtı Derneği (BAŞKAN-DER) Yönetim Kurulu Başkanı Gözde Dinçer, "Bizler doğusu, batısı demeden terör lanetine yenilmeden, particilik yapmadan, din ve mezhep ayrılıklarına fırsat vermeden, en önemlisi de bölmeden ve bölünmeden bir ve diri olmalıyız" dedi.

BAŞKAN-DER, Ankara Green Park Otel'de proje tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan BAŞKAN-DER Yönetim Kurulu Başkanı Gözde Dinçer, dernek olarak amaçlarının başkanlık sistemini en yalın hali ile anlatmak olduğunu belirterek, "Herkesin kalben ve fikren başkanlık sistemine bizler gibi destek vermesini temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"Ülkemiz 2023 hedeflerine yaklaştıkça karanlık oluşumların nasıl alçakça kumpaslar kurduğunu hep birlikte görüyoruz" diyen Dinçer, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu alçaklıkları gördükçe de nasıl önemli bir konuya ışık tuttuğumuzu bir kez daha anlıyoruz. Bizler doğusu, batısı demeden terör lanetine yenilmeden, particilik yapmadan, din ve mezhep ayrılıklarına fırsat vermeden, en önemlisi de bölmeden ve bölünmeden bir ve diri olmalıyız."

Söz konusu proje kapsamında ülke genelinde yapılacak faaliyetlere ilişkin bilgi veren Dinçer, projenin ilk kısmının "Türkiye için harekete geçin" sloganıyla "Destekliyoruz Çünkü" anketi olduğunu kaydetti. Sosyal medya destekli olarak düzenlenen ankete www.destekliyorumcünkü.com web sitesi üzerinden ulaşılabileceğini vurgulayan Dinçer, anketlerin yurt genelinde belirlenen sorularla yapıldığını ve ankette başkanlık sistemi ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşların ise internet sitesi aracılığı ile iletişime geçebileceğini söyledi. Dinçer, başkanlık sisteminin tanıtımına ilişkin projede ayrıca "Destekliyoruz Çünkü" sloganı ile katalog hazırlanması-basımı-dağıtımı ve açık havada TIR kasalarında bulunan LED ekranlardan halka "Destekliyoruz Çünkü" belgesel gösterimi, üniversitelerde slogan yarışması, 81 ilde çalıştay gerçekleştirileceğini kaydetti.

BAŞKAN-DER’den “başkanlık sistemi”ne tam destek

BAŞKAN-DER’den “başkanlık sistemi”ne tam destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim