• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Demirkol gençlere seslendi

Başkan Demirkol gençlere seslendi
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Haliliye İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi ve Gençlik...

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Haliliye İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi ve Gençlik konulu programda gençlere tarihten örnekler vererek, tarihe sahip çıkmaları için çokça okumaları gerektiğini anlattı.

AK Parti Haliliye İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi ve Gençlik konulu programa Başkan Fevzi Demirkol'un yanı sıra, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve teşkilat üyeleri, Haliliye Belediye Başkan Yardımcıları Aysel Göncü ve Osman Uludağ, belediye meclis üyeleri, AK Parti Haliliye İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış ve AK Parti Haliliye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamid Karakeçili ile teşkilat üyeleri ve gençler katıldı. 16 Nisanda yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sisteminin anlatıldığı programda konuşan Başkan Demirkol, 16 Nisanın sadece Türkiye'nin geleceği değil, mazlum milletlerin de geleceği olduğunu vurguladı. Başkan Demirkol, "Önümüzde 16 Nisan'da sadece Haliliye'nin, Şanlıurfa'nın, Türkiye'nin geleceği değil, mazlum milletlerin de geleceği. Aynı şekilde bize umut bağlamış olan ümmetinde geleceğini belirleyecek bir halk oylaması yapılacak. 16 Nisandaki Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemiyle ilgili halk oylaması ümmetin de umudu, mazlum milletlerin de umudunu belirleyecek bir tarih olacaktır" dedi.

Gençlere "okuyun" tavsiyesi

Başkan Fevzi Demirkol, konuşmasını tarihte kazanılmış zaferleri örnek göstererek sürdürdü. Gençlere şanlı tarihimizin bilinmesi gerektiğini ve sürekli okumaları gerektiğini anlatan Başkan Demirkol, "Şimdi bizim şanlı tarihimizi birer cümleyle anlatacağım ama lütfen bunları okuyunuz. Lütfen okuyunuz. Sarıkamış'taki Osmanlı ordusuna Van'dan erzak temin edenler vardı. Van'dan Sarıkamış'a kadar 30 kiloluk, 40 kiloluk torbalarla un taşıyanlar vardı. Sarıkamış'ta 100 bin şehidimiz vardır. Yine aynı şekilde Çanakkale'de 250 bin şehidimiz vardır. Onun için hep birlikte gençlerimizin eğitimiyle, milli ve manevi değerle donatılması için hep çalışacağız. Arif Nihat Asyalı'nın bir değişi var, "Sen de geçebilirsin anadan, yardan, serden. Senin de destanını okuyalım ezberden. Haberin yok gibidir taşıdığın değerden.

Elde sensin, dilde sen gönüldesin, baştasın. Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın" ifadelerini kullandı.

16 nisanda güçlü şekilde evet diyeceğiz

Başkan Fevzi Demirkol, konuşmasının son bölümünde ise 16 Nisanda yapılacak halk oylamasında güçlü bir şekilde evet denilmesi gerektiğini söyleyerek, "Çanakkale'de evet demişiz, Kut'ül Amare evet demişiz, Urfa'nın kurtuluşunda bu şehri kurtaran ecdadımızla birlikte evet demişiz ve 16 Nisan'da da çok güçlü şekilde evet diyeceğiz. Mazlumların umudu için, ümmeti Muhammed'in birlikteliği, beraberliği için, devletimizin kıyamete kadar devamı için, milletimizin istiklali için, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için evet diyeceğiz" dedi.

Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin de, programda yaptığı konuşmada 18 maddelik Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini anlatarak, yeni sistemle beraber gençlere çok işler düştüğünü ifade etti.

Başkan Demirkol gençlere seslendi

Başkan Demirkol gençlere seslendi

Başkan Demirkol gençlere seslendi

Başkan Demirkol gençlere seslendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim