• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Demirkol Esnaf Ve Vatandaşlarla Görüştü

Başkan Demirkol Esnaf Ve Vatandaşlarla Görüştü
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ilçe genelinde yaptığı gezi ve incelemeler kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek, görüş alışverişinde...

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ilçe genelinde yaptığı gezi ve incelemeler kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan ve birim müdürleriyle birlikte Bamyasuyu Mahallesi Kadri Eroğan Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafların istek ve temennilerini dinleyen Başkan Demirkol, caddedeki vatandaşlarla da görüşerek, fikir görüş alışverişinde bulundu. Başkan Demirkol, daha sonra beraberindekilerle birlikte şehir içi otobüslerin toplanma merkezindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Burada da talep ve temennileri dinleyen Başkan Demirkol, Haliliye'nin temiz, yeşil ve güvenli olması noktasında çalıştıklarını ifade etti. Başkan Demirkol, yapılan gezilerle vatandaşların taleplerini bizzat dinlediklerini ve yapılan çalışmaları da yerinde inceleme fırsatı bulduklarını belirterek, "Sabah saatlerinde esnafımızın, öğrencilerimizin, işçilerimizin hangi şartlarda işe gittiklerini, ulaşım noktasında ne gibi talepleri olduğunu, esnaflarımızın ne gibi talepleri olduğunu bizzat mahallinde, yerinde almak için esnafımızla, toplama merkezinde şehrin çeşitli semtlerine dağılan vatandaşlarımızla görüşme fırsatı bulduk. Bu tip denetlememiz, gezi ve incelemelerimiz devam edecektir. Bizzat Haliliye bölgesinde, hangi sokakta, hangi caddede, hangi mahallede ne var ise yapmış olduğumuz hizmetlerin yerinde incelenmesi, bu noktada temenni ve taleplerin bizzat yerinde alınmasını bizzat yapılan hizmetlerin, eksikliklerin bizzat tarafımızdan müşahede edilmesi görülmesi amacıyla bu tip gezilerimiz devam edecektir. Haliliye bölgesinde vatandaşlarımızın mutlu olması için elimizden geleni yapacağız. Haliliye temiz, yeşil ve güvenli olacaktır" dedi.

Başkan Demirkol, daha sonra beraberindekiler ile birlikte bölgeden ayrıldı.

Başkan Demirkol Esnaf Ve Vatandaşlarla Görüştü

Başkan Demirkol Esnaf Ve Vatandaşlarla Görüştü

Başkan Demirkol Esnaf Ve Vatandaşlarla Görüştü

Başkan Demirkol Esnaf Ve Vatandaşlarla Görüştü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim