• BIST 9677.72
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 27 °C

Başkan Demirkol Beyaz Masada Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Başkan Demirkol Beyaz Masada Vatandaşların Sorunlarını Dinledi
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, sabah erken saatlerinde ziyaret ettiği Halkla İlişkiler Birimi Beyaz Masa Servisi'nde vatandaşlardan gelen telefonlara...

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, sabah erken saatlerinde ziyaret ettiği Halkla İlişkiler Birimi Beyaz Masa Servisi'nde vatandaşlardan gelen telefonlara cevap verdi. Başkan Demirkol, halktan gelen iletileri bekletmeden cevaplandırdıklarını söyledi.

Başkan Fevzi Demirkol, sabah erken saatlerinde başladığı inceleme ve denetim çalışmaları kapsamında Haliliye Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi Beyaz Masa Servisi'ni ziyaret etti. Başkan Yardımcıları Haci Kanduza, Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ'ın da yer aldığı ziyarette, Başkan Demirkol vatandaşlardan gelen telefonları cevapladı. İletileri not alan Başkan Demirkol, telefondaki vatandaşlara taleplerinin kısa sürede gerçekleştirileceğini bildirdi. Başkan Fevzi Demirkol, Beyaz Masa Servisi'ne yaptığı ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Haliliye Belediyesi olarak Beyaz Masa'mızın 4442263 ve 4442263 numaralı telefonumuza vatandaşlarımız gece saat 24.00'a kadar açık olan bu servisimize dileklerini, taleplerini, temennilerini ve hizmetin aksayan yönlerini bildiriyorlar. Sabah 08.00 itibariyle Beyaz Masa'mızı denetleme imkanı bulduk. Vatandaşlarımızdan gelen birkaç telefona da ben cevap vererek, vatandaşlarımızın bu hususta bu servisimizi yoğun şekilde kullandıklarına bende şahit oldum. Vatandaşlarımızın Haliliye Belediyesi ile ilgili tüm taleplerini, şikayetlerini Beyaz Masa servisimize bildirmelerini ve kendilerine aynı gün içerisinde dönüş yapılacağını söyledim. Hizmet zamana yayılacak bir hizmet ise bir iki gün içerisinde o hizmetin yapılmasına müteakip dönüş yapılacağını vatandaşlarımıza buradan duyuruyorum" şeklinde konuştu.

Haliliye Belediyesi Beyaz Masa Servisi, 365 gün boyunca saat 08.00 ile 24.00 saatleri arasında hizmet vererek, vatandaşların çözüm noktası oluyor.

Başkan Demirkol Beyaz Masada Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Başkan Demirkol Beyaz Masada Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim