• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Demircan, Dursun Özbek’le Açılışa Katıldı

Başkan Demircan, Dursun Özbek’le Açılışa Katıldı
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'le birlikte Sütlüce'de hizmete giren bir benzin istasyonunun...

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'le birlikte Sütlüce'de hizmete giren bir benzin istasyonunun açılış törenine katıldı. Yakıt pompasını eline alıp aracına yakıt koyarak gazetecilere poz veren Başkan Demircan, "Yeni Sütlüce'nin gelişim trendine uygun bu yatırım özellikle de gençlerimize hitap ediyor. Emeği geçen yatırımcı kardeşimize teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan dev yatırımlarla İstanbul'un gözde ilçelerinden birisi haline gelen Beyoğlu'nda yeni işletmeler açılmaya devam ediyor. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya'nın sahibi olduğu bir benzin istasyonu Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in katılımıyla Sütlüce'de açıldı. İstasyonun açılış kurdelesini kesen Başkan Demircan, daha sonra yakıt pompasını eline alıp aracına yakıt koyarak gazetecilere poz verdi. İstasyonun içerisinde Cafe ve Market'in de bulunuyor.

"BEYOĞLU'MUZ YENİ BİR DÖNEME GİDİYOR"

Açılış töreninde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, son on yılda yapılan yatırımlarla Sütlüce'nin cazibe merkezi haline geldiğini belirterek "Bu yeni dönemde yeni dönemin habercisi üniversiteler, hemen yanımızda İstanbul Ticaret Üniversitesi var. Hemen yanımızda Haliç Üniversitesi var. Biraz ötede Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi var. Sahillerimiz çok güzel bir noktaya geldi. Tabi bu gelişme trendine uygun olarak da var olan mekanizmalarda yeni heyecanlar ortaya çıktı. Yeni Sütlüce'nin gelişim trendine uygun bu yatırım özellikle de gençlerimize hitap ediyor" diye konuştu.

"EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"Ben emeği geçen yatırımcı kardeşimize teşekkür ediyorum. Bir Galatasaray havası da buraya geldi. Başkanımız burada Dursun ağabeyimiz. Dursun ağabeyle ilişkimiz muhabbetimiz ben belediye başkanı olduğum ilk günden başladı ama onun Beyoğluluğu benden de eski. Çünkü hayatı burada şekillendi" diyen Başkan Demircan, "Bu vesileyle Galatasaray'la olan muhabbetimiz çok daha fazla zaten Galatasaray Kulübü de Beyoğlu'nun bir kulübü, İsmini de semtten alıyor. Bugün böyle birkaç şey üst üste geldi. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"BEYOĞLU BENİM EVİM"

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek de yaptığı konuşmada, "Burası bizim kendi yerimiz gibi sevgili İsmail yönetim kurulu üyem benim. Dolayısıyla Beyoğlu zaten benim evim sevgili başkanım izah etti anlattı. Bütün çocukluğum okul yıllarım hepsi burada geçti. İsmail kardeşime Beyoğlu'na böyle bir tesis kazandırdığı için bir Beyoğlu'lu olarak teşekkür ediyorum ve hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Demircan, Dursun Özbek’le Açılışa Katıldı

Başkan Demircan, Dursun Özbek’le Açılışa Katıldı

Başkan Demircan, Dursun Özbek’le Açılışa Katıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim