• BIST 9464.73
  • Altın 2488.057
  • Dolar 32.5993
  • Euro 34.7989
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Demircan: "Çorlu Türkiye’de müstesna ilçelerimizden biri"

Başkan Demircan: "Çorlu Türkiye’de müstesna ilçelerimizden biri"
AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Marka Şehirler konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah...

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Marka Şehirler konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Çorlu Türkiye'de müstesna ilçelerimizden biri" dedi.

İlk olarak Çorlu 15 Temmuz Kültür Merkezi'nde Göç İdaresi ve Tekirdağ genelindeki Balkan Dernekleri tarafından Balkan göçmenlerinin sorunlarıyla alakalı toplantıya katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Demircan, daha sonra Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan'ı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Demircan, "Çorlu'ya ilçe başkanımız ve il başkanımızın davetlisi olarak geldim. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ettim. Çünkü Çorlu sanayisiyle çok güçlü bir ilçemiz. Bu bölgede gerçekten liderlik yapıyor. Elbette sanayiye dayalı ticaret, tarım ve gelişmeyi düşündükleri hizmet sektörü Çorlu'nun geleceğini belirliyor" dedi.

"Malum insanların şehirlerden beklentileri öncelikle tabii ki güvenlik ama onun sonrasında hemen ekonomi geliyor" diyen Başkan Demircan, "Ekonomi iyiyse istihdam var demektir ve insanlar çoluğuna, çocuğuna, geleceğine güvenle bakıyor demektir. Artık bundan sonra siyasetimiz şehirlerde hangi şehirde olursa olsun insanların geleceğini garanti altına almak, ekonomilerini, eğitimlerini ve hayata umutla bakacakları tarafları garanti altına almak. Hayata buradan bakıyoruz. Toplumun beklentileri burada. Dolayısıyla Çorlu'da AK Partili kardeşlerimizin çalışmaları elbette var olan vatandaşlarımızın geleceğini rahatlatmak ve onların refahını geliştirmek olduğu için burada sanayiye ve ticarete önem verdiklerini gördüm bundan da mutlu oldum" diye konuştu.

"Türkiye'de müstesna ilçelerimizden biri"

Demircan ayrıca, "Çorlu'yu, İstanbul'dan Beyoğlu'ndan biz de gıptayla izliyoruz. Çok güzel yatırımları olduğunu biliyoruz. Çok öne çıkıyor. Türkiye'de müstesna ilçelerimizden biri. Yeni seçilen Çorlu TSO Başkanımız da çok genç ve dinamik ve geleceğe ilişkin güzel projeleri var. Mutlulukla dinledim, başarılar diliyorum. Gelecek Çorlu'nun" ifadelerini kullandı.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ise "Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İstişarelerde bulunduk. Kendisi hem bölgeyle alakalı hem ticaret ve sanayiyle alakalı tecrübelerini bizlerle paylaştı, güç verdi. Sayın Başkanım da 36 yaşında belediye başkanı olmuş, onu duyduk. Tecrübeleri o noktada bize daha yol açıcı oldu. Kendisine ve tüm ekibe teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim