• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C

Başkan Demircan: “Alan El İle Veren El Arasında Köprüyüz”

Başkan Demircan: “Alan El İle Veren El Arasında Köprüyüz”
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, kurulduğundan bu yana sosyal markete destek olan Hayat Holding ailesini şirket merkezinde ziyaret etti.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, kurulduğundan bu yana sosyal markete destek olan Hayat Holding ailesini şirket merkezinde ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Avni Kığılı'ya teşekkür plaketi takdim eden Başkan Demircan, "alan el ile veren el" arasında köprü vazifesi gördüklerini ifade ederek, "Desteklerinden dolayı Hayat Kimya Ailesi'ne teşekkür ederim" dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu Belediyesi'nin gıda bankacılığı üzerine geliştirdiği uluslararası ödüllü projesi sosyal markete kurulduğu 2010 yılından bu yana desteklerini esirgemeyen Hayat Kimya ailesini şirket merkezinde ziyaret etti. Başkan Demircan, Hayat Kimya Onursal Başkanı Şevket Kiğılı ve Yönetim Kurulu Başkanı Avni Kiğılı'ya sosyal markete verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek plaket takdim etti.

"YARDIMLARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM"

Başkan Demircan, "2010 yılında gıda bankacılığı organizasyonumuz kapsamında kurduğumuz Sosyal Market, "alan elle veren el" arasında güvenilir bir köprü vazifesi görmektedir. Hayat Kimya ailesi de o zamandan beri destek sağlamaktadır. Hatta geçtiğimiz yıl Şanlıurfa'da Suriyeli mülteciler için gerçekleştirdiğimiz yardım organizasyonumuza da destek sağladı. Bu anlamda bize her türlü desteği sağlayan Kiğılı ailesine çok teşekkür ederim" dedi.

"BUNDAN SONRA DA ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Hayat Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Avni Kiğılı ise Sosyal Market'in şeffaf yapısı ile ülkemizde örnek bir yardımlaşma sistemi olduğuna dikkat çekerek, "Gönderdiğimiz yardım ürünleri sosyal marketten dağıtıldıkça kimlere ulaştığı ile ilgili ay sonunda dağıtım raporu gelmektedir. Bu gurur verici bir organizasyon. Gönderdiğimiz yardım ürünlerinin insanlara ulaştığını görmek mutluluk verici. Ayrıca bu yapılan yardımların giderleştirilmesi de sistemin sürdürülebilmesi acısından önemli. Yardıma vesile olduğunuzdan dolayı teşekkür ediyorum. Hayat Kimya ailesi olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız" dedi.

Başkan Demircan: “Alan El İle Veren El Arasında Köprüyüz”

Başkan Demircan: “Alan El İle Veren El Arasında Köprüyüz”

Başkan Demircan: “Alan El İle Veren El Arasında Köprüyüz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim