• BIST 9079.97
  • Altın 2301.842
  • Dolar 32.3299
  • Euro 35.1048
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Demir, ’Cide’ye Yeni Eser Daha Kazandıracağız’

Başkan Demir, ’Cide’ye Yeni Eser Daha Kazandıracağız’
Kastamonu'nun Cide ilçesi belediye başkanı Nejdet Demir, kısa süre önce temeli atılan yeni belediye hizmet binasının kısa süre içinde tamamlanacağını...

Kastamonu'nun Cide ilçesi belediye başkanı Nejdet Demir, kısa süre önce temeli atılan yeni belediye hizmet binasının kısa süre içinde tamamlanacağını belirtti.

Cide'ye yaptığı eserler ile iz bırakan Belediye Başkanı Nejdet Demir, Belediye'ye yeni bir hizmet binası kazandırarak bir eserin daha altına imzasını atmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde temeli atılan hizmet binası dört katlı olarak yapılacak. Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin özelliğini taşıyacak olan yeni belediye binası tamamlandığında Cide'nin bu konudaki önemli bir ihtiyacını giderilmiş olacak. Binanın en kısa zaman içerisinde tamamlanması için büyük gayret gösteren Belediye Başkanı Nejdet Demir, inşaatı devam eden binanın çalışmaları yakından bizzat takip ediyor.

Yapılacak olan yeni hizmet binasının Cide için önemli bir gereksinim olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Nejdet Demir, yaptığı açıklamasında şu sözlere yer verdi; "Hepimizin bildiği gibi eski belediye hizmet binamız 1950 yılında yapılmıştı. İhtiyaca cevap vermediği gibi Cide'ye de yakışmıyordu. Yeni hizmet binamız zemin hariç dört katlı olacak. Çalışanlarımızın verimi artacağı gibi hemşehrilerimiz daha iyi şartlarda hizmet almalarını sağlayacaktır. Tahmini olarak 1 Milyon 500 bin TL'ye mal olacak hizmet binasını en kısa zamanda bitirmeyi hedefliyoruz. Klasik ve alışa gelmiş bir söz olacak ama bizim şimdiye kadar yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Cide'ye şimdiye kadar yaptığımız hizmetleri, Belediye Hizmet Binası ile taçlandırmak istiyoruz."

1950 yıllarında yapılan eski belediye hizmet binası, ihtiyacı karşılamadığı için kısa süre önce yenisi yapılmak için yıkılmıştı.

Başkan Demir, ’Cide’ye Yeni Eser Daha Kazandıracağız’

Başkan Demir, ’Cide’ye Yeni Eser Daha Kazandıracağız’

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim