• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Çıkmaz Genç İş Adamlarını Ağırladı

Başkan Çıkmaz Genç İş Adamlarını Ağırladı
Genç iş adamlarını makamında kabul eden GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz gençlerin aldığı nitelikli eğitimle Türkiye'nin geleceğine önemli...

Genç iş adamlarını makamında kabul eden GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz gençlerin aldığı nitelikli eğitimle Türkiye'nin geleceğine önemli katkılar sağlayacaklarına inandığını ifade ederek, gerçekleştirilen ihracat rakamları hakkında bilgiler verdi.

Genç Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği (Genç TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Ercan İnce ve Yönetim Kurulu GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz'ı ziyaret etti. Başkan Çıkmaz GAİB tarafından gerçekleştirilen ihracat rakamları hakkında bilgiler verirken, iş hayatına yönelik çeşitli tavsiye ve önerilerde de bulundu. Türkiye'nin 2023 hedeflerinden vazgeçmemesi ve bu hedeflere ulaşılabilmesi için hazırlanan yol haritasında uyulması gerektiğinin altını çizen Başkan Çıkmaz genç iş adamlarına AR-GE ve İnovasyon'un kendi firmalarının olmazsa olmazları arasında yer alması gerektiğinin altını çizdi. Türkiye'de gerçekleştirilen sanayi üretiminin yüksek katma değeri ürünler olmak zorunda olduğunu da belirten Çıkmaz sanayicilerin AR-GE ve inovasyona yapacakları yatırımların devlet teşvikleri ve destekleriyle önemli oranda finansa edildiğinin de altını çizdi. Türk sanayisinin ve ihracatının gelecekte gençlere teslim edileceğini de hatırlatan GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz gençlere güvendiklerini, Türkiye de gelişen ihracat kültürüyle dünya pazarlarında sanayici ve iş adamlarının söz sahibi olmasında gençlerin aldıkları nitelikli eğitimin önemini de vurguladı. GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz'ı ziyaret etmekten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Genç Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği (Genç TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Ercan İnce Türkiye'nin her alanda gelişmesi ve kalkınması için üzerlerine düşenleri yapmaya hazır olduklarını ifade ederek teşekkür etti.

Başkan Çıkmaz Genç İş Adamlarını Ağırladı

Başkan Çıkmaz Genç İş Adamlarını Ağırladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim