• BIST 8904.8
  • Altın 2240.205
  • Dolar 32.3363
  • Euro 35.099
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan Çetin, kızının nikahını kıydı

Başkan Çetin, kızının nikahını kıydı
Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Ogün Öztürk ile dünya evine giren 4 çocuğundan en büyüğü olan Ece...

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Ogün Öztürk ile dünya evine giren 4 çocuğundan en büyüğü olan Ece Çetin'in nikahını kıydı. Çetin, "Bir babanın, kendi kızının nikahını kıyması herkese nasip olmaz. Her gün 4-5 nikah kıyıyorum ama bu nikahın anlamı benim için çok büyük" dedi.

Park Zirve Tesisleri'nde gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin nikahını gelinin babası Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin kıyarken nikah töreninde duygusal anlar yaşandı. Başkan Çetin, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl, Seyit Torun, Erdal Aksünger, Eski Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Eski Genel Sekreter ve PM Üyesi Hakkı Süha Okay, CHP PM Üyesi ve Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ile Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın şahitlikleriyle kızını evlendirdi.

"Bu nikahın anlamı benim için çok büyük"

Kızı Ece Çetin ile damadı Ogün Öztürk'ün nikahını gerçekleştiren Başkan Çetin, yaptığı konuşmada, "Bir babanın, kendi kızının nikahını kıyması herkese nasip olmaz. Bunu bana geçtiğimiz aylarda kızının nikahını kıyan Seyhan Belediye Başkanımız Zeydan Karalar önermişti. Ben de Zeydan Bey'in tavsiyesine uyarak, kızım Ece ile oğlumuz Ogün'ün nikahını kıyacağım. Her gün 4-5 nikah kıyıyorum ama bu nikahın anlamı benim için çok büyük" dedi.

Sanatçı Onur Akın'ın katıldığı ve gece geç saatlere kadar devam eden düğün töreninde, Ece-Ogün Öztürk çiftinin yakınları ve dostları, birbirinden güzel şarkı-türkü eşliğinde sahneyi doldurdu.

Düğüne, AK Parti Adana Milletvekili Fatmagül Demet Sarı, CHP Adana Milletvekilleri İbrahim Özdiş ve Aydın Uslupehlivan, Adana Baro Başkanı Veli Küçük ile çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Çetin, kızının nikahını kıydı

Başkan Çetin, kızının nikahını kıydı

Başkan Çetin, kızının nikahını kıydı

Başkan Çetin, kızının nikahını kıydı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim