• BIST 9708.11
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Başkan Çerçi’ye Yuntdağı’nda yoğun ilgi

Başkan Çerçi’ye Yuntdağı’nda yoğun ilgi
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Pelitalan ve Seyitli Mahallelerine ziyarette bulunup vatandaşlar ile bir araya geldi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Pelitalan ve Seyitli Mahallelerine ziyarette bulunup vatandaşlar ile bir araya geldi. Ziyaretlerde gençlerle de buluşan Başkan Çerçi, onların taleplerini dinledi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yuntdağı'nda inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Bölgeye birçok hizmet kazandıran Başkan Çerçi'ye belediye meclis üyeleri ve daire müdürler eşlik etti. İlk olarak Pelitalan Mahallesi Muhtarı Arif Şenocak'ın hayır yemeğine katılan Başkan Çerçi, vatandaşlar ile bir araya gelerek, sohbet etti. Yemeğin ardından mahallede incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Çerçi daha sonra Seyitli Mahallesi'ne geçerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Yunusemre Belediyesi'nin çalışmalarından çık memnun olduklarını kaydeden vatandaşlar, "Allah belediyemizden razı olsun. Mahallelerimiz çamurdan kurtuldu. Köy odalarımız güzelleştirildi. İhtiyaç olan mahallelerimize düğün salonları yapıldı" diye konuştu.

"Gençlerimizi önemsiyoruz"

Mahalledeki genç odasını da ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, genç odasında kullanılmak üzere televizyon ve çaycı hediye etti. Gençlerden yoğun ilgi gören Başkan Çerçi, onların sıkıntı ve taleplerini dinledi. Yuntdağı'ndaki vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdiklerini anlatan Başkan Çerçi, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Pelitalan ve Seyitli mahallelerinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Yuntdağı Bölgemizde hemen hemen her mahallemizde bulunan genç odalarını ziyaret ettik. Genç odalarımızda gençlerimiz bir araya geliyor. Güzel bir kültür. Yunusemre Belediyesi olarak gençlerimizin bilgilenmesi, bilinçlenmesi adına çalışmalar yapacağız. Hoş sohbetleri için geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi önemsiyoruz. Vatandaşlarımızın daha huzurlu bir ortamda yaşaması amacıyla tüm ekibimiz ile çalışacağız"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim