• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Çerçioğlu; “Zamanı Gelince Sandıkta Hesabını Sorarız”

Başkan Çerçioğlu; “Zamanı Gelince Sandıkta Hesabını Sorarız”
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Yasal mücadeleden yılmam. Zamanı gelince de vatandaşlarımızla birlikte sandıkta hesabını sorarız"...

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Yasal mücadeleden yılmam. Zamanı gelince de vatandaşlarımızla birlikte sandıkta hesabını sorarız" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, başta Dünya İş Merkezi ve diğer projelerinin Aydın Valisi tarafından engelleme girişimlerini Aydın İl genelini gezerek herkese anlatacağını ifade etmişti.

Bir gün önce Aydın Valisine Nazilli'den yüklenen Başkan Çerçioğlu, bu kez Germencik'te eleştirilerini sürdürdü. Başkan Çerçioğlu, "Ben bu projeyi yapacağım. Engel olanlar görür mü bilmem ama biz göreceğiz. Yasal mücadeleden yılmam. Zamanı gelince de vatandaşlarımızla birlikte sandıkta hesabını sorarız" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik İlçesine yaptığı ziyarette Pazar yerinde vatandaşlarla birlikte gerçekleştirdiği gezinin ardından önemli açıklamalar yaptı. Dünya İş Merkezi projesinin Aydın Valisi tarafından engelleme girişimlerine sert tepki gösteren Başkan Çerçioğlu, "Valiliğin görevi kurumlar arasında fitne fesat çıkarmak mıdır? Aydın'ın prestij projesini engelleyerek ne kazanacaklar. Biz hizmet üreten tarafız. Burada mağdur edilen Aydın halkıdır. Ben bu projeyi yapacağım. Engel olanlar görür mü bilmem ama biz göreceğiz. Yasal mücadelemizi sürdüreceğiz. Zamanı gelince de vatandaşlarımızla birlikte sandıkta hesabını sorarız. Biz Aydınlıyız burada yaşayıp burada öleceğiz. Hangi Vali Aydın'da görev yaptıktan sonra gelip burada yaşamış. Hukuk yoluyla savaşımız devam edecek. Nefesimin son noktasına kadar Aydın'ın menfaatleri için çalışmaya devam edeceğim. Bizim vergilerimizle alınan İl Özel İdaresine ait pek çok değerli taşınmazımız, Didim'deki, Kuşadası'ndaki tesisler Ankara'ya giderken bir tane AKP Aydın Milletvekili sesini çıkarmadı. Sadece CHP'li vekiller mücadele etti" şeklinde konuştu.

Başkan Çerçioğlu, Denizli Valisinin İl Özel İdareye ait taşınmazların yüzde 92'sini Denizli Büyükşehir Belediyesine verdiğini, Aydın'da ise büyükşehir belediyesine İl Özel İdaresine ait taşınmazların sadece yüzde 2'sinin verildiğinin altını çizdi. Yeni projelerinde müjdesini veren Başkan Çerçioğlu; "Bir ay içinde yepyeni projelerin müjdesini halkımla paylaşacağım. Birileri yeter ki engel olmaya çalışmasınlar" dedi.

Başkan Çerçioğlu; “Zamanı Gelince Sandıkta Hesabını Sorarız”

Başkan Çerçioğlu; “Zamanı Gelince Sandıkta Hesabını Sorarız”

Başkan Çerçioğlu; “Zamanı Gelince Sandıkta Hesabını Sorarız”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim